Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Jotti over relatie met Wesley Sneijder

Oeh...

Love Island is nog maar een week bezig en er is al een heleboel gebeurd. Zo hebben we al afscheid moeten nemen van een paar Islanders en is bombshell Jotti vorige week de villa binnen komen wandelen. Je zou haar kunnen kennen als het voormalige liefje van Wesley Sneijder. Oeh la la...

Niet al te lang geleden werden de twee nog samen gespot op Ibiza, maar blijkbaar is het daarbij gebleven. Nu zoekt Jotti de liefde dus op Gran Canaria in de Love Island-villa. Al snel vormde ze een koppel met Mehti, maar werd door de nieuwe bombshell Rick van hem gestolen. Mehti moest hierdoor onmiddellijk de villa verlaten, waarop Jotti en Rick met elkaar verder gingen.

Romance

Rick is duidelijk op de hoogte van de dategeschiedenis van Jotti en vraagt haar naar haar kortstondige romance met de voormalig-voetballer. De Vlaamse blondine is er niet happig op om daarop in te gaan. "Ik dacht echt, wat zegt hij nu, oh my god...", biecht ze op in een bekentenis.

Duidelijk

"Dat gaan we hier niet bespreken", vertelt ze Rick dan ook. Toch kan de hunk het niet laten en vraagt hij hoe lang de fling geleden is. Jotti laat weten dat Wesley en zij zeer recent nog aan het daten waren. "Maar dat is wel klaar, anders ben ik hier niet", zegt ze steevast. Duidelijk!

Broccoli

Een beetje ongemakkelijk was het gesprek wel, maar gelukkig is het 27-jarige model ook in voor een lolletje. Toen zij nog een koppel vormde met Mehti, moest hij haar antwoord raden op de vraag wat haar het meeste opwindt. "Broccoli", riep Mehti toen vastberaden. Say what? Daarom verrast hij haar de volgende dag met een bord vol met haar lievelingsgroente. Jotti lijkt dolblij met het bord. Geniet ervan, Jot!

Bron: RTL Boulevard, Videoland | Beeld: Videoland