Holly Mae Brood en Viktor Verhulst hinten naar ‘verrassingen’ in Love Island

Oeh la la!

Het is weer zover! Een nieuw seizoen Love Island is deze week van start gegaan, waar de deelnemers onder het toeziend oog van Holly Mae Brood en Viktor Verhulst de uitdaging aangaan om de ware liefde te vinden. In gesprek met RTL Boulevard blikken de twee vooruit op de aankomende afleveringen.

Gorgeous Gran Canaria

As we speak zijn de opnames van Love Island in volle gang op het zonnige eiland Gran Canaria. We hebben de eerste singles inmiddels ontmoet, de eerste stellen zijn een feit, en ook de eerste avond bij de beruchte vuurkorf hebben we inmiddels gehad.

Zo leren we de deelnemers steeds meer kennen in een behoorlijk vertrouwde setting. Maar de komende tijd staat er nog een hoop leuks op de planning, tippen Holly en Viktor aan RTL Boulevard.

Verrassing

Zo was er al een kleine verrassing met een mini-makeover van de bekende Love Island-villa. Er is onder andere een jacuzzi toegevoegd – who knows, gaan we hier steamy momenten in meemaken?

Maar Holly en Viktor delen ook dat er ‘nog wel wat leuke en spannende elementen’ aan gaan komen. Wat dat mag betekenen? Daar houden ze de lippen stijf over op elkaar. Viktor deelt alleen nog: “We hebben een aantal verrassingen in petto, maar we kunnen uiteraard nog niet polsen wat dat zal zijn.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL, Tom Cornelissen

Laatste nieuws