Berichtje: dít is de nieuwe bombshell van Love Island!

Ooh la la...

Na twee nieuwe bombshells en het vertrek van de eerste Islander vorige week, begint deze week van Love Island goed: wederom een nieuwe bombshell komt de villa binnen wandelen. Enne, dit keer kunnen de vrouwen eindelijk eens kijken of deze nieuwe Islander iets voor hun is. Oh my

Bad boy

Meet de 27-jarige Rick! Hij wordt omschreven als de liefste bad boy die je ooit gezien hebt. Zou hij dan echt the best of both worlds zijn? Zijn vrienden noemen hem plagend ‘dekhengst’, maar volgens Rick is die bijnaam vooral te danken aan zijn achternaam.

rick

De donkerharige Alkmaarder werkt op een sport BSO en iedereen kent hem daar als Meester Rick, wat hij zelf ook wel leuk vindt klinken. Zoek je hem als hij niet aan het werk is? Grote kans dat je hem dan tegen het (gespierde) lijf loopt in de sportschool.

Schaakfan

Maarre, Rick is meer dan alleen zijn goeie looks. Hij speelt dagelijks een potje schaak en spreekt een aardig woordje Español – erg handig op het zonovergoten Gran Canaria. Deze sportfanaat met ijzeren discipline hoopt op Love Island een klein zetje in de goede richting te krijgen bij het vinden van zijn leuke, spontane prinses. We zijn benieuwd hoe het Rick zal vergaan in de villa!

Vorige week zagen we bombshells en Jotti de villa binnenkomen. Jotti zou je kunnen kennen als het voormalige liefje van Wesley Sneijder. Niet al te lang geleden werden de twee nog samen gespot op Ibiza, maar blijkbaar is het daarbij gebleven. Nu zoekt Jotti de liefde dus op Gran Canaria in de Love Island-villa. Spannend!

Bron: RTL, Beautify | Beeld: RTL

Laatste nieuws