Love Islands Sunita openhartig over stemaandoening

'Op het moment dat ik moe ben of stress heb, dan wordt het heel heftig.'

Gisteravond konden we weer genieten van een heerlijke aflevering van Love Island. Daarin zagen we dat beauty Sunita en de knappe Merijn op date mogen. Na een romantisch ritje op een paard, leren de twee elkaar beter kennen tijdens een picknick en vertelt Sunita openhartig over haar stemaandoening.

Op Twitter waren mensen niet mild over Sunita haar stem. Zo lieten sommigen weten het behoorlijk irritant te vinden als zij aan het woord was. Toch blijkt maar weer dat je niet altijd te snel moet oordelen over iemand…

Stemstoornis

Onder een goed glas wijn vertelt Sunita dat ze iets wil delen met Merijn. “Ik heb namelijk iets met mijn stem”, vertelt de brunette. “Het is eigenlijk een soort stemstoornis en het is een soort spasme wat in je stembanden zit.”

“Soms hoor je dat gekraak bij mij, toch?” gaat Sunita verder. De beauty legt uit dat normaal gesproken je stembanden mooi op elkaar aansluiten wanneer je praat. “Maar bij mij komt er eigenlijk lucht tussen en doordat er lucht tussen komt, hoor je dat gekraak.” Sunita laat weten hoe de aandoening haar stem beïnvloedt. “Op het moment dat ik moe ben of stress heb, dan wordt het heel heftig.” Ze vervolgt: “Als ik er echt heel erg last van heb, dan voelt het eigenlijk alsof er iemand in je keel aan het knijpen is.”

‘Niet onzeker zijn’

“Ik waardeer het sowieso heel erg dat je dat met me deelt”, zegt Merijn tegen haar. “Als jij zegt dat je er last van hebt, dan zal ik alleen maar proberen je daarbij te helpen en het belangrijkste is dat je weet dat je daar nooit onzeker over hoeft te zijn bij mij.” Wat een lieverd!

Verder zagen we in deze aflevering nog dat nieuwe Islander Rick Jotti koos om een koppel mee te vormen, wat helaas betekende dat Mehti de villa moest verlaten. Dit tot grote teleurstelling van Mehti, die daarna snel wegloopt van de groep. We zijn wel héél benieuwd of Rick en Jotti wat voor elkaar zijn! To be continued…

Bron & Beeld: Videoland, RTL

Laatste nieuws