Love Islands Kimbery openhartig over vertrek: ‘Ik ga Merijn niet missen’

'Het was awkward als koppel...'

Vorige week waren we allemaal in shock door het vertrek van Kimbery. Niemand had verwacht dat er al zo snel iemand de Love Island-villa moest verlaten, inclusief de Islanders zelf. Kimbery doet nu een boekje open over haar vertrek en bekent dat haar connectie met Merijn niet zo soepel verliep als ze wilde. Oh my

Awkward

Gek genoeg bleek het totaal geen match met degene met wie Kimbery een koppel vormde. “De persoon die ik niet zo hard ga missen, is misschien Merijn. Dat is misschien stom, maar ja, it is what it is”, legt de Vlaamse beauty uit. “Omdat het een beetje awkward was als koppel en hij zei ook niks, dus dan ga ik ook niks tegen hem zeggen. Hij blockte mij en als je dat bij mij doet, dan doe ik dat ook bij jou.” En dat terwijl Merijn zo gezellig leek de eerste paar dagen.

Connectie-connectie

De Islanders hadden niet verwacht dat er zo snel iemand naar huis werd gestuurd, vertelt Kimbery. “Het is wel jammer dat ik de villa zo snel heb moeten verlaten, omdat het nog zo vroeg is om echt een connectie-connectie te hebben met iemand, dus ja ik vind het wel heel jammer.”

De brunette zag het echter wel aankomen dat ze naar huis werd gestuurd. “Ergens had ik het misschien verwacht, omdat de jongens misschien een betere band met Mehti hebben, denk ik. Maar ja, ik neem hun niks kwalijk. Misschien wacht er iemand anders buiten de villa op mij, dus ik laat het gewoon achter mij en we zien wel wat er gebeurt.” Zo is het, Kimbery!

Potentie

“Degenen die de meeste kans maken om te winnen hier op Love Island zijn toch Manon en Marvin, omdat het zo natuurlijk bij hun gaat”, vertelt de Vlaamse schoonheid. “Die beginnen elkaar beter te leren kennen, diepe gesprekken aan te gaan, dus ik denk dat daar wel heel veel potentie in zit.”

Nieuwe bombshell

Na het vertrek van Kimbery vorige week begon Love Island deze week goed. Er kwam een nieuwe bombshell de villa binnen wandelen: de 27-jarige Rick! We zijn benieuwd naar het verdere verloop van het liefdesprogramma met de nieuwe Islander

Bron: RTL | Beeld: RTL

Laatste nieuws