Winning Wednesday: 5x een tijdschriftenpakket + tas

Ideaal voor op het strand.

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Maak jij je klaar voor een dagje strand? Dan mag een lekker tijdschriftenpakket niet ontbreken. Daarom geven we vandaag 5x een tijdschriftenpakket + tas weg!

Op naar het strand

Als je een dagje naar het strand gaat, zijn er diverse musts die je mee moet nemen. Denk aan zonnebrandcrème, handdoeken, snacks én goed leesvoer. Daarom mogen wij 5x een leespakket weggeven, zodat jij (en je gezelschap) lekker kan genieten van goed leesvoer.

Wat er in het tijdschriftenpakket zit? Komt-ie: 

  • 1x Grazia 
  • 1x Grazia’s Zomerboek
  • 1x Happy in Shape 
  • 1x Beau Monde
  • 1x Elegance
  • 1x Marie Claire

Enne, om het je nog makkelijker te maken om je strandspullen mee te nemen, krijg je er ook nog eens een grote tas bij. Ideaal!

Win, win, win

Kans maken op het tijdschriftenpakket + tas? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars. Succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. Met Grazia’s Zomeractie kun je een abonnement nemen met een fijne korting. Zo ontvang je 5 Grazia’s voor slechts €17,50. Klik HIER voor meer informatie. 

Deze actie loopt tot en met dinsdag 26 juli 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook