Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Emily Ratajkowski zet na vier jaar punt achter huwelijk

Volgens insiders is echtgenoot Sebastian Bear-McClard een serievreemdganger.

Verdrietig nieuws voor Emily Ratajkowski! Na vier jaar heeft het topmodel besloten een punt te zetten achter haar relatie en te scheiden van haar man Sebastian Bear-McClard, met wie ze vorig jaar een zoontje verwelkomde. Dat schrijft People.

Scheiding

Het is over en uit tussen Emily Ratajkowski en hubby Sebastian Bear-McClard. De scheiding komt voor veel mensen net zo onverwacht als hun wedding vier jaar geleden. De tortelduifjes waren namelijk nog maar een paar weken een setje toen ze in 2018 elkaar het ja-woord gaven. Drie jaar later, in 2021, verwelkomden ze hun eerste kindje samen: zoontje Sylvester Apollo Bear.

Helaas kent dit sprookje geen happily ever after. Emily werd al een tijdje zonder haar trouwring gespot en nu klinken er serieuze geluiden dat ze officieel een punt heeft gezet achter haar huwelijk. "Het papierwerk is nog niet rond, maar Emily en Sebastian zijn onlangs uit elkaar gegaan", vertelt een insider aan People. "Het was Em's beslissing. Het gaat goed met haar. Ze is sterk en richt zich op haar zoontje. Ze houdt ervan om moeder te zijn."

Serievreemdganger

Hoewel Emily en Sebastian zelf nog niet hebben gereageerd op de mogelijke scheiding, lijkt een andere bron wel een idee te hebben waarom het topmodel bij haar echtgenoot weg zou willen. "Hij is vreemdgegaan. Hij is een serievreemdganger. Het is verschrikkelijk, hij is een hond", vertelde diegene onlangs aan Page SixOh my...

Bron: Page Six, People, Nieuwsblad | Beeld: BrunoPress