Nooo: déze actrice keert niet terug in Sex Education seizoen 4

Sad times.

Lees ook

De opnames voor het vierde seizoen van Sex Education moeten nog beginnen, maar helaas weten we nu al wie er niet terug zal keren in de populaire Netflix-serie. Naast Simone Ashley (Olivia) zal ook actrice Tanya Reynolds haar rol als Lily aan de wilgen hangen.

Grote hit

Vanaf het moment dat het eerste seizoen in 2019 op Netflix verscheen, was Sex Education al een grote hit. Binnen een maand was de serie al meer dan veertig miljoen (!) keer bekeken. Afgelopen september konden we finally genieten van het derde seizoen én kregen we het goede nieuws te horen dat er een vierde seizoen on the way is. Helaas zullen we daar nog even een goede portie geduld voor moeten hebben, want de productie gaat naar verwachting deze zomer van start.

Niet in seizoen 4

Helaas is er ook slecht nieuws voor fans van Sex EduxationFan favourite Lily aka Tanya Reynolds zal niet terugkeren voor het komende vierde seizoen. “Heel triest”, laat zij weten in het Britse weekblad Radio Times. “Het is gewoon het natuurlijke verloop van deze shows. Als je zo’n grote cast hebt en zoveel personages, denk ik dat je een paar oudere personages moet laten gaan om plaats te maken voor nieuwere.”

Ook Lily’s love interest Ola (gespeeld door Patricia Allison) zal niet te zien zijn in het volgende seizoen. “Ik heb absoluut genoten van mijn tijd bij Sex Education, en het spijt me dat ik jullie dit moet vertellen”, liet zij onlangs weten in een interview met Capital Xtra Breakfast. “Ik doe dit al drie jaar en ik heb ervan genoten.” Eerder werd al bekend dat ook Simone Ashley, inmiddels bekend van Bridgerton, niet als Olivia terug zal keren. Sad times.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Sex Education (Netflix)

Laatste nieuws

Zie ook