Aha! Zo oud is de cast van Sex Education in het echt

Zijn het ook werkelijk allemaal tieners?

Heb jij net als wij het derde seizoen van Sex Education in één week gebinged en kun je ook niet wachten op het vierde seizoen? We snappen je volledig. Echter kunnen we je nog niet vertellen wanneer het vierde seizoen komt, maar we kunnen je wel wat leuke feitjes over de acteurs vertellen. Want wist jij dat de meeste acteurs eigenlijk veel ouder zijn dan hun rol in de serie?

Otis

Asa Butterfield, speelt in Sex Education natuurlijk de rol van de 17-jarige Otis. Hoe oud Asa in real life is? Een stukkie ouder, namelijk 24.

Jean

Jean Milburn wordt gespeeld door niemand minder dan Gillian Leigh Anderson. Gillian speelde onder meer in films en series zoals The Spy Who Dumped Me en The Crown. Gillian is 53.

Eric

Ncuti Gatwa heeft de eer om de rol van Eric, Otis' beste vriend, te vertolken. Eric is in de serie 17, terwijl Ncuti in het echt eigenlijk 29 is. Wow!

Maeve

Maeve Wiley wordt gespeeld door Emma Mackey. Emma komt oorspronkelijk uit Frankrijk en ging later naar Engeland om daar theaterwetenschappen te studeren. Ze is in real life 25 jaar.

Adam

Adam Groff, oftewel Connor Swindells is in het echt ook 25 jaar. De acteur heeft zelfs in real life nog een relatie gehad met Aimee Lou Woods aka Aimee Gibbs. Helaas werd het uiteindelijk niks tussen de twee.

Ruby

Mimi Keene vertolkt de rol van de knappe Ruby Matthews. Ruby, die in het derde seizoen een relatie krijgt met Otis, is in het echt 23 jaar. Mimi speelde naast Sex Education ook in de serie EastEnders.

Aimee

Aimee Gibbs, werd gespeeld door Aimee Lou Wood (jep, ze mocht gewoon haar eigen voornaam gebruiken). Aimee had eigenlijk gesolliciteerd op de rol van Lily, maar de makers vonden haar beter bij Aimee passen. In het echt is ze 26 jaar!

Ola

Ola wordt gespeeld door Patricia Allison. Patricia is in het echt ook 26 jaar. Op Instagram schittert ze op de mooiste kiekjes. Kijk mee.

Bron: Ze.nl | Beeld: Sex Education

Laatste nieuws