Deze populaire horrorfilm met Sex Educations Asa Butterfield wil je zien

Spannend!

Asa Butterfield kennen we allemaal als Otis Milburn in Sex Education. In deze serie geeft hij zijn medeleerlingen seksuele voorlichting, wat soms voor nogal awkward situaties zorgt. Echter, in een nieuwe Netflix-productie laat Asa zich van een heel andere kant zien. Hij speelt namelijk de hoofdrol in een horrorfilm.

Nieuwe rol

Asa is bekend geworden door zijn rol als Otis in de populaire serie Sex Education. De serie kent inmiddels al drie seizoenen en een vierde is in de maak. Asa zit ondertussen absoluut niet stil, want hij heeft opnieuw een grote rol weten te bemachtigen. Hij speelt namelijk in de horrorfilm Choose or Die, die steeds hoger in de hitlijsten van Netflix komt te staan.

Het verhaal

Choose or Die wordt nu al de nieuwe Jumanji genoemd en gaat over twee vrienden Isaac en Kayla, die door middel van een spel proberen geld te winnen. Echter, wanneer ze het spel eenmaal spelen, komen ze er al gauw achter dat het niet meer om een spel gaat, maar om een gevecht tussen leven en dood. “Twee vrienden willen niet-opgeëist prijzengeld winnen, starten een mysterieus videospel uit de jaren ’80 opnieuw op en komen terecht in een surrealistische terreurwereld”, zo luidt de beschrijving op Netflix.

Horror

Ondanks dat het een horrorfilm is, zitten er wel degelijk grappige uitspraken in, zoals we Asa ook kennen in Sex Education. Asa kon zich goed verplaatsen in de rol van gamer Isaac, omdat hij zelf ook van gamen houdt. “Ik heb mijn hele leven spelletjes gespeeld”, zei de Sex Education-ster in gesprek met de schrijver en regisseur van de film.

Goed, wij weten in ieder geval welke film we vanavond gaan kijken!

Bron: Manners | Beeld: Netflix, YouTube

Laatste nieuws