Oh no: hint Aimee Lou Wood hier op het einde van Sex Education?

Het zal toch niet?

Heb jij net als wij het derde seizoen van Sex Education in één week gebinged en kun je ook niet wachten op het vierde seizoen? We snappen je volledig. Echter, het kan zomaar eens zijn dat het vierde seizoen ook meteen de laatste is, zo hint actrice Aimee Lou Wood.

Afscheid

Eind september werd het vierde seizoen van Sex Education bevestigd door de productie. Hoofdrolspeler Asa Butterfield deed toen al uit te doeken dat hij nog graag een vierde seizoen zou willen opnemen.

“Ik zou graag een vierde seizoen doen, want we hebben zoveel plezier in deze show”, vertelde hij toen, al zou hij het ook niet heel erg vinden om er mee te stoppen… “Tegelijkertijd doen we het nu al drie jaar, en ik zou graag afscheid nemen van deze personages… Enne, het lijkt er nu op dat we ook echt 'goodbye' moeten zeggen tegen de karakters.

Andere rollen

In een interview met Radio Times vertelt Aimee namelijk dat het vierde seizoen misschien wel het laatste seizoen van de serie gaat zijn. “Ik weet het niet zeker, want er is een deel van mij dat het voor altijd zou kunnen doen. Maar er is ook een deel van mij dat denkt: nee, we moeten allemaal andere dingen gaan doen en andere rollen spelen.” Uhm….

“We kunnen niet als we 50 zijn zeggen: 'freshman week!' Dat is een raar idee. Het is lastig, omdat het waarschijnlijk – zelfs als het niet deze serie is – dichter bij het einde is dan bij het begin. Wat triest is, maar waarschijnlijk ook in veel opzichten positief zal zijn. Ik denk altijd, laat de fans achter met de wens naar meer. Laat ze altijd naar meer verlangen.” Ja, we verlangen ook naar meer Aimee!

Bron: NSMBL | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws