Keert Bridgertons Simone Ashley terug in Sex Education?

'Ik krijg die vraag continu', laat de Bridgerton-actrice weten.

Door Simone Ashley’s glansrol in Bridgerton zouden we bijna vergeten dat ze ook een bijrol heeft in Sex Education. In Sex Education neemt ze de rol van Olivia Hanan voor haar rekening, maar is ze ook in het vierde seizoen van de Netflix-hit te zien? 

Derde seizoen Bridgerton

Dankzij haar rol als Kate Sharma in Bridgerton is Simone Ashley populairder dan ooit. De actrice staat daardoor continu in de spotlights en fans hopen dan ook vurig dat ze ook in seizoen drie van Bridgerton te zien is. 

In een interview met Deadline bevestigde Simone onlangs dat ze terugkeert in seizoen drie. “We komen terug. Kate en Anthony zijn pas net begonnen aan hun avontuur”, liet de actrice weten. Ze kijkt ernaar uit om meer in te gaan op het liefdesverhaal haar karakter. “Het zou heerlijk zijn om door haar ogen nog even die liefde met Anthony te ontdekken. Ik denk dat ze dat allebei verdienen.”

Vierde seizoen Sex Education

Voordat Simone in Bridgerton speelde was ze in drie seizoenen van Sex Education te zien als Olivia. Naar verluidt komt het vierde seizoen deze herfst uit op Netflix. Maarre, zien we Simone ook weer terug in deze serie?

“Ik krijg die vraag continu”, vertelde de actrice in een interview met This Morning. “Nee, ik ben nu een Bridgerton-girl.” Jammer! Gelukkig zien we haar nog wel terug in Bridgerton. 

Bron: This Morning, Glamour UK

Laatste nieuws