Daisy Piras deelt openhartig bericht over mentale gezondheid

'Uiteindelijk word je degene die kleine jij vroeger nodig had.'

Lees ook

Daisy Piras lijkt het allemaal goed voor elkaar te hebben. Maar achter al die vrolijke kiekjes die ze op Instagram deelt, is niet alles sunshine and rainbows. Vandaag doet ze in een bijzonder bericht een boekje open over haar mental health.

Tattoo

Waar we normaliter volop kiekjes zien van Daisy in haar gorgeous outfits, met vriendinnen of met vriendlief Luca Borsato, nam de ex-Temptation-deelneemster vandaag de tijd om de aandacht te vestigen op één van haar tattoeages. Deze semicolon tattoo, die je mogelijk wel vaker voorbij hebt zien komen, heeft uiteraard een bijzondere betekenis.

“Een puntkomma wordt gebruikt wanneer een schrijver had kunnen kiezen om een zin tot een einde te brengen, maar ervoor koos om dat niet te doen. Die schrijver ben jij, en die zin is je leven”, legt Daisy uit bij de foto.

Snel opgegroeid

Bij de understated foto legt Daisy verder uit: “Mijn eerste tattoo die ik 6 jaar geleden heb laten zetten. ‘Voor mensen die vechten tegen depressie, mentale stoornissen en suïcidale gedachten.’ Op mijn pols zodat hij zou opvallen; ik ben hier als je mij nodig hebt, ook al kennen wij elkaar niet.”

Ze legt verder uit dat ze al op heel jonge leeftijd te maken had met mentale gezondheidsproblemen. “Zo volwassen maar eigenlijk nog zo jong”, vertelt ze hierover. “Je mentale gezondheid is zo belangrijk en toch willen we het eigenlijk heel graag negeren.”

Dankbaar

Al met al is Daisy dus goed terechtgekomen, maar dat heeft ze niet alleen gedaan. Zo laat ze weten dat ze ontzettend veel heeft gehad aan haar support system. “Dankbaar voor de mensen die aan de bel voor mij trokken toen ik het zelf niet deed en vooral heel dankbaar voor wie ik vandaag de dag ben”, schrijft ze.

Uiteindelijk sluit ze haar verhaal af met een hoopvol bericht: “Uiteindelijk word je degene die kleine jij vroeger nodig had.” You go, Daisy!

Bron: Instagram @daisypirasxo | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook