De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

Niemand minder dan Jaimie Vaes siert de cover van het zomernummer. 

Grazia’s gloednieuwe issue is finally here! Niemand minder dan de prachtige Jaimie Vaes schittert op de cover van het zomer issue. 

💛 Na een pittig jaar waarin de media volop schreven over haar ongezonde relatie, heeft Jaimie Vaes haar leven back on track. Ze koos voor zichzelf en durft eindelijk weer te zeggen: ‘Het gaat goed met me, ik voel me sterker.’

💛 Victoria Beckham is een expert op het gebied van geweldige jurken. Haar nieuwste collectie is er dan ook eentje om hebberig van te worden: sexy en betaalbaar. ‘Het idee achter deze collectie is juist dat-ie heel inclusief is, ongeacht lichaamsvorm, huidskleur of budget.’

💛 Channah Koerten is net met haar kids geëmigreerd naar Curaçao en heeft haar eigen swimwear lijn HUNTU the label gelanceerd.

💛  Van Billie Eilish tot Lady Gaga: tientallen celebs spreken zich uit over het landelijk recht op abortus dat in de Verenigde Staten is afgeschaft. Moeten we ons hier in Nederland ook zorgen maken? ‘De strijd is nog niet gestreden.’ 

💛 Steeds meer mensen hebben problemen met slaap. Daarom een aantal praktische tips en oefeningen om je nachtrust te bevorderen. 

💛 Zin om uit te pakken met kleur of wil je juist alleen een mooie glow en ga je voor puur natuur? Wij hebben een paar fijne beautytips voor je verzameld zodat je hoe dan ook klaar bent voor de zomer. 

Dit en nog veel meer lees je in de nieuwste Grazia, die vanaf morgen in de winkel ligt. 

Meteen kopen? Klik dan HIER.

Ook lees je nog meer interview met onder anderen Bas Smit, Estelle Cruijff en Joëlle Cullit, praten we je bij op het gebied van beauty en fashion én vertellen we wat de sterren deze maand voor je in petto hebben. Op naar de winkel, dus! 

Laatste nieuws