Vrijgezellen opgelet: dit wordt het leukste strandfeestje voor singles!

Een strandfeest alleen voor singles, met dj's en drankjes? Yes, please!

Lees ook

Is de zomer voor jou het meest sociale seizoen? Same. Een borrel na het werk, eten met vrienden, en als het even meezit zelfs nog even sporten tussendoor. Het is allemaal even gezellig en leuk.

Liefdesleven

Door die volle sociale agenda is het soms alleen wel lastig om tijd te maken voor de liefde. Een half uurtje swipen voordat je naar bed gaat, kan leuk zijn. Maar heeft dat je ook al echt wat opgeleverd? Bovendien is het veel gezelliger om een leuke single in het echt te ontmoeten. Daarom zijn singlesevenementen zo leuk. Enne, daar is Inner Circle toevallig heel goed in.

Inner Circle is de dating app-slash-evenementenexpert, speciaal voor iedereen die een beetje klaar is met swipen. Inner Circle organiseert daarom singles mixers (en nee, die zijn niet alleen op uitnodiging).

Inner Circle

Van foodfestivals tot cocktail masterclasses

De app heeft ondertussen al een goede reputatie opgebouwd als het gaat om spectaculaire singlesevenementen. Van gezellige foodfestivals tot coole cocktail masterclasses en chille housefeesten vol singles. En deze keer heeft Inner Circle zichzelf – in samenwerking met SATURDATES – echt overtroffen, want het volgende Inner Circle-event wil je echt niet missen.

Het is extravagant, uitbundig en een beetje ondeugend. Kom samen met 250 andere singles naar het luxueuze Ohana Beach voor een superzomers singlesfeest vol exotische cocktails, spannende speeddates, een heerlijke strand BBQ en een DJ met de fijnste beats die je zeker de hele avond de dansvloer op zullen krijgen. Het wordt een evenement als nooit tevoren. En zeker eentje die de kater waard is.

Door de ijskoude drankjes en het feit dat iedereen om je heen open staat voor dates kun je oneindig flirten en socializen. Bereid je dus maar voor op non-stop flirtplezier, dansen en kletsen tot diep in de nacht. Zelfs als je je match niet ontmoet op het feest is het gegarandeerd een leuke avond.

Reserveer snel je ticket

Tickets verkopen snel maar maak je geen zorgen, je bent (nog) niet te laat voor het feest. Het enige wat je hoeft te doen is je registreren bij Inner Circle en tickets te reserveren. Als je je pick-up lines van tevoren al even wilt testen voor het evenement, begin je gewoon vast met het gebruiken van de app en match je met andere singles op basis van je interesses, reisplannen of favoriete bars en restaurants. Super, toch?

Dus waar wacht je nog op? Hier lees je hoe je aan het feest kunt meedoen:

  1. Schrijf je hier in voor Inner Circle.
  2. Ga naar Discover in de app om details over het evenement te vinden.
  3. Reserveer je ticket nu het nog kan.

Het zou jouw liefdesleven zomaar helemaal op zijn kop kunnen zetten.

Laatste nieuws

Zie ook