Zo gaan jij en je baby deze winter stylish en warm de deur uit

Deze kinderwagens van Ergobaby zijn te leuk én comfortabel voor jou en je baby.

Dat het buiten momenteel ontzettend koud is, hoeven we je niet te vertellen. Dus als je de deur uitgaat met je baby, wil je dan ook dat je kindje het goed warm heeft. Bij Ergobaby, het merk dat gespecialiseerd is in belangrijke en ergonomische items voor je baby, ben je dan aan het juiste adres. Je kindje zit er niet alleen comfortabel bij, maar deze kinderwagens zien er ook nog eens uit om door een ringetje te halen.

Een kinderwagen is een musthave voor een wandeling bij koud weer, maar er is zoveel keuze. Hoe kies je de juiste kinderwagen?

De juiste kinderwagen kiezen

Een van de dingen waar jonge ouders niet zonder kunnen, is een kinderwagen. Er zijn tig soorten kinderwagens, waardoor het behoorlijk overweldigend kan zijn om het juiste model te kiezen dat past bij jouw levensstijl. Waar je op moet letten? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Verschillende soorten

First things first: er zijn verschillende soorten kinderwagens:

  • Standaard kinderwagen – Dit is het basismodel dat mogelijk veel extra functies heeft.
  • Kinderwagen met autostoelframe of reissysteem – Deze kinderwagen bestaat vaak uit verschillende onderdelen: een kinderwagen, een autostoeltje en een reiswieg voor pasgeborenen.
  • Jogging kinderwagen – Voor ouders die hun kindje mee willen nemen tijdens het joggen of hardlopen.
  • Dubbele of meerpersoons kinderwagen – De naam zegt het eigenlijk al: deze wagen is geschikt voor meerdere baby’s.
  • Lichtgewicht kinderwagen/paraplu – Dit is een lichter model dat makkelijk op te vouwen en op te bergen is.

Punten om over na te denken

Ook als je weet welk soort kinderwagen je wilt, zijn er nog een aantal dingen waar je om moet denken:

  • Wat is je budget? Een kinderwagen is immers geen goedkope aankoop.
  • Waar ga je de kinderwagen het meest gebruiken? In de stad of op het platte land?
  • Zijn er beperkingen qua grootte en reisgemak? Reis je bijvoorbeeld vaak met het ov of juist met de auto?
  • Moet de kinderwagen compatibel zijn met je autostoel? Als je vaak switcht tussen de auto en kinderwagen, is het wel zo fijn als je een model kinderwagen hebt dat compatibel is.
  • Wie zal de kinderwagen gebruiken? Gaan jij én je partner de kinderwagen veel meenemen, maar verschillen jullie behoorlijk qua lengte? Dan is het verstandig om een kinderwagen met verstelbare duwstang te kiezen.

Combineren

Als het op kinderwagens aankomt, bestaat er geen one size fits all-wagen. Wel bestaan er kinderwagens die voldoen aan veel belangrijke wensen. Zo zijn de Metro+ en de nieuwe Metro+ Deluxe kinderwagens van Ergobaby een combinatie van praktisch, compact en licht.

Beide premium kinderwagens bieden maximale comfort voor jou en je kindje. Door de verstelbare duwstang en de multi-zone bekleding is de kinderwagen voor baby’s en ouders comfortabel – daarbij maakt de lengte van de ouder niet uit.

Maar dat is nog niet alles. De kinderwagens zijn een echte hulp in het dagelijks leven, praktisch voor op reis en gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Door de geïntegreerde newbornmodus en de verstelbare rugleuning van het zitje kunnen de wagens gebruikt worden vanaf de geboorte tot 22 kilo!

Zowel de Metro+ als de Metro+ Deluxe kinderwagen zijn licht en gemakkelijk te hanteren. De kinderwagens zijn zo makkelijk op te vouwen, dat je dit met één hand kunt doen. Als de kinderwagen is opgevouwen heeft het een compact formaat van 44 x 54 x 25 centimeter. De wagen past daardoor in elke kofferbak én in het handbagegeruim van de meeste vliegtuigen. Hoe handig!

Empire

Accessoires

Ook hebben zowel de Metro+ als de Metro+ Deluxe kinderwagen fijne extra’s. De kinderwagens hebben aan de onderkant ruimte voor een luiertas en dagelijkse spullen. Ideaal als je even boodschappen gaat doen! Ook kun je een koffie to go of de fles van je kindje kwijt in de praktische bekerhouder.

Verschil Metro+ en Metro+ Deluxe kinderwagen

De Metro+ kinderwagen en de Metro+ Deluxe kinderwagen voorzien je allebei van alle gemakken. De Metro+ Deluxe kinderwagen tilt compacte comfort echter naar een hoger niveau met extra accessoires: de bekerhouder is in hoogte verstelbaar, de wagen heeft een veiligheidsbeugel en het mandje is te vergroten.

De Ergobaby Metro+ Deluxe Compact is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren: London Grey en Empire State Green, vanaf € 399,90.

Extra musthaves

Trotseer jij de kou of regen met je kindje? Dan heb je het liefst dat hij of zij goed beschermd wordt tegen het weer. Om de regenachtige dagen te overleven gebruik je de regenhoes, die past bij de Metro+ en Metro+ Deluxe kinderwagens, zodat jouw kindje lekker droog blijft. Met de Ergobaby Metro+ wandelwagen-voetenzak zit je kindje er lekker knus bij en weet je zeker dat hij of zij droog blijft. De stof aan de buitenkant van de voetenzak is namelijk waterafstotend; de binnenkant is dan weer van premium fleece gemaakt waardoor je kindje er warm bij zit als het regent, waait of sneeuwt. Ook hoef je niet bang te zijn dat de zak vies wordt als hij of zij er met vieze schoenen ingaat. De voetenzak heeft namelijk een afwasbare strook aan de binnenkant.

De voetenzak is speciaal ontworpen voor de Metro+ en de Metro+ Deluxe kinderwagen en past dus als gegoten op je wandelwagen. De voetenzak is geschikt voor kindjes vanaf zes maanden tot 3 jaar.

€99,90

Winterhoes voor jouw draagzak

Draag je je kindje liever even in een draagzak tijdens het wandelen? Dan wil je ook dat je kindje er in de winter lekker warm bij zit. Met de Ergobaby Winterhoes voor draagzak kun je ook je kindje lekker bij je dragen in de winter. Deze winterhoes bestaat uit waterdichte, gewatteerde buitenkleding; de binnenkant bestaat dan weer uit een zachte binnenfleecevoering. Ook aan de ouders is gedacht: de zak bevat handzakken met fleecevoering, zodat jij lekkere warme handen hebt tijdens het dragen.

draagzak

De winterhoes heeft een afneembare capuchon waardoor je kindje in verschillende posities in de draagzak meegenomen kan worden. Je kindje kun je dus met diens gezichtje naar je toe of van je af dragen. De winterhoes is geschikt voor kinderen tussen 0 en 2 jaar en is compatibel met alle Ergobaby-draagzakken.

hoes
€ 74,90

Op zoek naar nog meer winter essentials? Neem dan een kijkje op de Ergobaby website.

Beeld: Ergobaby

Laatste nieuws