Vrijgezellen opgelet: in dit Amsterdamse museum vindt binnenkort een bijzonder singlesfeest plaats

Maak je klaar voor een night to remember inclusief cocktails, prachtige kunst, vette tracks en aantrekkelijke singles.

Lees ook

Ben jij de ware nog niet tegenkomen, maar kun je niet wachten om jouw prince charming te ontmoeten? Dan tippen we je graag dé plek waar je die ware Jakob weleens tegen zou kunnen komen. Inner Circle geeft binnenkort namelijk een bijzonder singlesfeest in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Hallo lekkere cocktails, prachtige kunst, vette tracks en aantrekkelijke singles!

Inner Circle

Inner Circle is een dating app, maar het lijkt in niets op iets wat je eerder hebt geprobeerd. Deze app is een expert in het organiseren van fantastische events voor singles waar je volop nieuwe mensen leert kennen. Denk aan stijlvolle cocktailworkshops en bijzondere events met honderden singles. Niet zo gek dat elk event altijd is uitverkocht! En binnenkort kun jij ook bij zo’n tof feest zijn. 

500ste Inner Circle-event

In samenwerking met het Stedelijk Museum organiseert Inner Circle binnenkort weer een fantastisch event. Sluit je aan bij 150 singles in één van de meest bijzondere gebouwen van de stad en geniet van een feest met heerlijke cocktails, inspirerende kunstwerken, een DJ en stijlvolle hapjes. Er zijn nog veel meer verleidelijke verrassingen en misschien ontmoet je wel je volgende vlam. Het wordt in ieder geval een avond om niet te vergeten…

Enne, het feit dat iedereen om je heen single is, tilt het geflirt naar een hoger niveau. Bereid je dus voor op een geweldige sfeer. Dans tot in de late uurtjes en leer nieuwe mensen kennen. Iemand gespot die je beter wil leren kennen, maar vind je het spannend om jezelf voor te stellen? Inner Circle helpt je een handje. Doe de Heart Tour en ontdek beroemde kunstwerken terwijl je iemand op een originele manier leert kennen.

Wees er snel bij

De tickets vliegen als warme broodjes over de toonbank, maar je bent (nog) niet te laat. Meld je aan bij Inner Circle en bestel een kaartje. Enne, Inner Circle geeft 25x 2 gratis tickets weg aan de eerste mensen die zich aanmelden via deze link. Waar wacht je nog op? Meld je aan bij Inner Circle (je krijgt een maand gratis membership) en claim een ​​gratis ticket of koop er één in de app via ‘Discover’.

Wie weet kom jij binnenkort wel de liefde van je leven tegen tijdens een bijzonder event. Good times are waiting for you…

Laatste nieuws

Zie ook