Oeh: Ronnie Flex en Frenna delen groot nieuws

De muzikanten gaan de strijd aan!

Zowel Ronnie Flex als Frenna staan regelmatig bovenaan de Nederlandse hitlijsten, en naast die #1 spot, delen ze ook regelmatig podia of studio’s met elkaar. Maar binnenkort staat beide artiesten een wel héél bijzonder event te wachten.

Red Bull SoundClash

Op donderdag 6 oktober vindt namelijk de Red Bull SoundClash plaats. Ronnie Flex en Frenna nemen het tijdens dit evenement tegen elkaar op tijdens een muzikale strijd, en in vier aparte rondes het publiek moeten overtuigen om als winnaar uit de bus te komen. De avond wordt bovendien gehost door niemand minder dan Défano Holwijn.

De twee artiesten moeten zich dus door vier ronden zien te battlen. Zo is er een ronde waarin beide artiesten hetzelfde nummer moeten coveren (The Cover), spelen Ronnie Flex & Frenna een nummer van zichzelf en moet de ander deze halverwege overpakken (The Take Over), moeten ze twee nummers van zichzelf in een ander jasje steken (The Clash) én mogen ze een mystery guest uitnodigen om extra uit te pakken (The Wild Card). Het publiek zal uiteindelijk door middel van het applaus per ronde bepalen wie zich de echte winnaar mag noemen.

Voorbereidingen

Beide heren hebben ook al aan Red Bull laten weten dat ze zich in de aanloop naar hun clash flink gaan voorbereiden. “Ik zeg je eerlijk, hoe lang hebben we nog? Ik ga even vegan proberen te leven, een beetje sporten, want m’n boy Frennie is altijd topfit”, aldus Ronnie over zijn voorbereidingen.

Ook Frenna geeft aan in de aankomende tijd weer veel in de gym te willen doorbrengen: “Wanneer die shit uit gaat on stage, moet het er ook gewoon goed uit zien!” Exactly!

Bijzijn, meemaken, meebepalen

De tickets gaan deze ochtend (yes, vandaag al!) om 10.00 uur in de verkoop via deze link. Het evenement vindt plaats op 6 oktober, 20.00 uur in de Gashouder in Amsterdam. Meer informatie is ook te vinden via bovenstaande pagina.

Bron & Beeld: Red Bull Soundclash

Laatste nieuws