Zien: MTV deelt behind the scenes van Harries spectaculaire entree in de villa

The King is back.

Lees ook

In de vierde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch, werd de villa flink op stelten gezet door de komst van Harrie Snijders. MTV heeft nu behind the scenes gedeeld van die spectaculaire entree. Enne, die wil je echt even zien.

Rentree

Nadat er een paar seizoenen al werd gespeculeerd dat Harrie terug zou keren in Ex on the Beach, besloot hij dit seizoen om voor de derde keer mee te doen. Hij noemt zichzelf ook wel de recordhouder, omdat hij in één seizoen maar liefst 10 dames wist te versieren. Zo’n reputatie vergt natuurlijk een spectaculaire entree.

Voorbereidingen

Terwijl de kandidaten in de villa te horen kregen dat ze een avondje mochten feesten tijdens ‘club night’, was Harrie druk bezig met de voorbereidingen voor zijn entree. Enne, dat was nog best wel spannend voor ‘de hengst’. “Normaal kom je bij drie mensen binnen en dan zie je drie exen liggen en weet je al een beetje hoe of wat. Maar nu sta je gewoon in één keer voor heel de gang“, legt Harrie uit.

Record

Op de vraag of Harrie denkt dat hij zijn oude record gaat verbreken, antwoordt hij: “Ik ben er een beetje laat ingekomen en ik heb nog maar een weekje, maar HvK heeft de mensen doen verbazen, dus wie weet.”

Goed, het is nu of nooit voor Harrie, want aan Rumag vertelde de casanova dat dit toch echt de laatste keer is dat hij mee doet aan het programma. “De Nederlandse Ex on the Beach zit er voor mij niet meer in. Ik kan wel zeggen dat dit de laatste keer is.” Ook een All Stars-seizoen zit er niet meer in voor Harrie. “Nee, dan zou het wel heel interessant moeten worden.” Duidelijk!

Bron: YouTube | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook