Harrie over deelname aan EOTB: ‘Het is niet de jongen die ik in het dagelijkse leven ben’

'Ik ben nu echt toe aan een serieuze relatie.'

In de vierde aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch werden de kandidaten en kijkers blij verrast door de komst van Harrie Snijders. De recordhouder kennen we natuurlijk allemaal door zijn deelname aan het vijfde seizoen en het All Stars-seizoen, waar hij flink naam heeft weten te maken. In Rumag Aftertalk blikt hij terug op zijn deelnames.

Deelname

Nadat er een paar seizoenen al werd gespeculeerd dat Harrie terug zou keren in Ex on the Beach, besloot hij dit seizoen om voor de derde keer mee te doen. Deze keer is het echter wel net even iets anders dan andere jaren voor ‘de hengst’, omdat hij nu bekend is. “Iedereen heeft een beetje zijn periode van leven gehad en zijn ‘hot girl summer’-periode gehad. Ik heb die toevallig gehad op televisie en daar gewoon mijn ding gedaan. Daar kennen de meesten mij ook van.”

Relaties

Ondanks dat de meeste mensen hem dus als Harrie ‘de hengst’ kennen, wil de casanova wel iets duidelijk maken. “Het is niet de jongen die ik in het dagelijkse leven ben”, refereert hij naar zijn bed-reputatie in EOTB. “Ik ben nu echt toe aan een serieuze relatie, al is die nu heel moeilijk te vinden.”

Harrie vertelt dat hij wel een paar keer een relatie heeft gehad, maar dat die niet echt succesvol waren. “Die laatste drie dames kwamen alleen maar voor de money en de fame”, legt hij uit. “Daar moet je later allemaal achterkomen. Dan geef je ze toch een kans, want iedereen is een mens en kan veranderen, maar uiteindelijk ga je toch weer de mist in”, aldus Harrie.

Laatste keer

Of HvK ooit nog wederkeert in nóg een seizoen van EOTB? “De Nederlandse Ex on the Beach zit er voor mij niet meer in. Ik kan wel zeggen dat dit de laatste keer is.” Ook een All Stars-seizoen zit er niet meer in voor Harrie. “Nee, dan zou het wel heel interessant moeten worden.” Duidelijk!

Bron: RUMAGTV | Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws