Robin Martens slaat terug na online haat: ‘Waarom toch altijd die opmerkingen’

'JA! ik ben vroeger gepest en JA! Ik krijg dagelijks onaardige opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd.'

Lees ook

Als BN’er weet Robin Martens hoe het is om regelmatig in de spotlights te staan. En hoe leuk dat ook klinkt, er zitten ook nadelen aan. Zo vertelt de actrice op Instagram dat ze behoorlijk wat haat over zich heen heeft gekregen. Dat moet stoppen vindt Robin, en dus laat ze van zich horen.

Boodschap

Op Instagram plaatst Robin een bericht om alle haters de mond te snoeren. “It’s about damn time!! Dat mensen stoppen met pesten, haatdragende opmerkingen overal maar onder typen en maar hun mening geven terwijl niemand daar om vraagt”, begint de actrice haar verhaal.

Ze vertelt dat ze hier zelf ook mee te maken heeft gehad. “JA! Ik ben vroeger gepest en JA! Ik krijg dagelijks onaardige opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd, maar na de opmerking dat ik een dikke rug zou hebben (haha), heb ik toch even deze heeeeeeerlijke dansvideo met veel plezier opgenomen”, vervolgt Robin.

Stop pesten

De voormalig GTST-ster wil met deze video laten zien dat ze zich niks aantrekt van alle negatieve comments. “Volgende keer als je mij tegenkomt zou je die opmerkingen dan in mijn gezicht durven zeggen, dan geef ik je een heel dikke knuffel. Liefde heb je dan waarschijnlijk nodig!”

Robin wil alle mensen die ook te maken hebben gehad met pesters een hart onder de riem steken. “Voor al die lieve mensen die gepest worden, nare opmerkingen krijgen of mensen die gewoon gemeen zijn, ik vind het heel naar voor je en het zou niet mogen, ik stuur je heel veel liefde en trek het je niet aan aub! Kom voor jezelf of voor een ander op! Laat het los! Dans het van je af! Lach erom! Het is het echt niet waard.”

Reacties

Volgers van Robin zijn het helemaal met haar eens. “Robin je bent geweldig. Pesters zijn mensen die te lui en te angstig zijn om aan zichzelf te werken”, reageert Soundos El Ahmadi onder het bericht. En: “Keep shining your light darling! When they hate on you it’s because your light is too bright! Liefde voor jou❤️❤️❤️❤️”, schrijft Shirma Rouse. En zo is het!

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook