Robin Martens openhartig over verleden met vreemdgaan

Robin en haar vriend vertellen over hun relatie.

Lees ook

Robin Martens is dolgelukkig met dochtertje Makéna en vriendlief Benjamin. De actrice is alweer drie jaar samen met haar lover en vertelt in het LINDA zomerboek over de ups en downs in haar relatie.

Eerste ontmoeting

Drie jaar geleden sloeg de vonk over tussen Robin en Benjamin. De twee leerden elkaar kennen in een strandtent waar Benjamin werkte. “We keken elkaar net iets te lang aan”, vertelt Robin. Benjamin kan dat beamen en vult aan: “In die ene blik voelde ik fire. Ik bood haar een gin-tonic aan, verder hebben we geen woord gewisseld.”

Meant to be

Hoewel Benjamin wel graag met haar wilde praten toen, vond hij het onbeleefd om Robins gesprek met iemand anders te onderbreken. Daarom stuurde hij later via social media een bericht. “Hij bleek op dezelfde dag jarig als ik. We zijn allebei Vissen, gevoelsmensen. Ik wist: dit is meant to be“, zegt Robin. Al snel volgde een date bij de actrice thuis. “Hij zou voor me koken, maar daar is het niet meer van gekomen.” Benjamin vervolgt: “Ik ben nooit meer weggegaan.”

Verleden

Het zit dus wel pluis tussen Robin en Benjamin en daar is de actrice maar wat blij mee. In het verleden ging het in relaties namelijk niet altijd goed. “Ik heb een verleden met mannen die logen en bedrogen”, legt Robin uit. “Benjamin heeft in het begin best wat voor zijn kiezen gehad. Dan belde ik: ‘Waar ben je?'”

Benjamin vertelt: “Ik wist dat ik niets te verbergen had en toch had ze het over ‘jullie mannen’, alsof we allemaal hetzelfde zijn. Ondertussen krijgt Robin dagelijks DM’s van aanbidders. Ik snap het, het is een prachtige vrouw, maar ik voel ook dat ik haar moet beschermen. Noem het gezonde jaloezie.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook