Temptations René en Annebel openhartig over kinderwens 

Aha!

Lees ook

Vlak voordat hij Annebel ten huwelijk vroeg, stelde René een liefdeslijstje op met punten waarom hij met Annebel wilde trouwen. Eén van de woorden die op dat lijstje stond was ‘kindjes’, maar hoe zit het eigenlijk met de kinderwens van het stel? 

Kinderwens

“Op dit moment is dat niet iets wat leeft bij ons”, vertelt René als we met hem en Annebel bellen. “We hebben het er weleens over gehad, maar we vinden de timing nog niet goed. We willen nog te veel doen samen”, vult Annebel aan. “Een kindje is natuurlijk een prachtige toevoeging aan je leven, maar we zouden dan wel een heel andere levensstijl moeten aannemen dan die we nu hebben”, gaat ze verder. 

“Een kindje zou meer dan welkom zijn, maar het liefst willen we nog even wachten en genieten van onze tijd samen”, vervolgt Annebel. “We willen eerst nog zoveel dingen samendoen, reizen bijvoorbeeld”, gaat René verder. “Uiteindelijk willen we wel graag een kindje, maar ik ben 27 en Annebel is 24; we zijn nog hartstikke jong. Wij kunnen nog wel een paar jaartjes wachten.” 

Toekomstplannen

Door hun deelname aan Temptation Island komen er veel leuke dingen op hun pad. Zo mocht Annebel onlangs shinen in een videoclip van Bizzey. René laat weten dat hij dan ook benieuwd is wat de toekomst voor hen in petto heeft. “Er gaan allemaal verschillende deuren open, en dat vind ik helemaal geweldig.” Toch wil de personal trainer zich vooral blijven focussen op zijn huidige werk. “Ik vind het geweldig om mensen te coachen. Ik maak trainingsschema’s, voedingsschema’s en ik kijk naar iemands levensstijl. Daar wil ik lekker mee door gaan. Verder zie ik wel wat de toekomst brengt.”

Ook Annebel laat weten dat ze kijkt wat er op haar afkomt. Wel geeft ze toe dat ze het fantastisch vond om mee te werken aan de videoclip van Bizzey. “Ik hoop dat ik zulke dingen vaker kan doen, maar dat vind ik nog een beetje onrealistisch klinken. En ik houd me ook bezig met trainen en voeding – dat heb ik van René geleerd – misschien kan ik daar nog meer over leren en kunnen we op een dag samen mensen coachen. Ik kijk nog wel even hoe alles loopt.” 

Beeld: DPAK

Laatste nieuws

Zie ook