Annebel onthult wat ze geleerd heeft tijdens Temptation Island-avontuur

Ook deelt de beauty enkele onherkenbare kiekjes uit de oude doos.

Lees ook

We zitten nog middenin het huidige seizoen Temptation Island: Love or Leave, maar inmiddels liggen de opnames natuurlijk alweer even achter ons. Annebel doet vandaag een spontane Q & A-sessie op haar Instagram, waarbij ze een klein tipje van de sluier oplicht over haar ervaringen tijdens de show.

Q & A

Op Instagram deelt Annebel regelmatig kiekjes vanuit de sportschool, van sexy shoots of van haar prachtige looks. En vandaag doet ze genietend vanuit het zonnetje een Q & A voor haar volgers. Omdat de beauty natuurlijk volop op tv te zien is, laten haar followers dit zich geen twee keer zeggen. Zo krijgt de bombshell volop vragen die ze openhartig beantwoordt.

Geleerd

Zo vraagt een volger wat Annebel geleerd heeft van meedoen aan Tempa. “Ps: m’n vriend en ik vonden je echt enig!”, sluit de vraagsteller het berichtje af. “Zo lief!” reageert Annebel. “Ik heb geleerd op Tempa dat ik soms iets meer voor mijzelf moet ‘opkomen’. Ik heb wel een sterke mening, maar ik wil vaak ook het beste voor alles en iedereen waardoor ik soms niet echt voor mijzelf ‘kies’.” Duidelijk!

Beeld: Instagram @annebelvisscher

Ook laat Annebel weten met wie van de single heren zij het ’t best kon vinden in de villa. Hoewel ze voorlopig goed lijkt te klikken met Hans en Ramon, onthult ze in haar stories dat ze toch echt de beste klik had met DanielSay what? Wie weet wat we in de komende afleveringen dus te zien gaan krijgen!

Uit de oude doos

Ook deelt Annebel nog enkele foto’s uit de archieven, waar we de blondine nauwelijks van terug herkennen. Zo vraagt een volger haar naar wat ze voor opleiding gedaan heeft, waarop Annebel uitlegt: “Ik heb een HTV-P opleiding gedaan. (Handhaving/politie). Ik wou hierna door naar de politieacademie, maar ik heb dit niet meer gedaan destijds omdat mijn interesses ergens anders lagen.”

En hilarisch genoeg, wanneer een andere volger haar vraagt of ze ook ergens spijt van heeft, reageert Annebel: “Van alle parkeerboetes die ik heb uitgeschreven.” Kortom: heb je ooit een parkeerboete van de beauty ontvangen? Zij was er net zo min blij mee als jij.

Bron: Instagram @annebelvisscher | Beeld: RTL (Tom Cornelissen), Instagram @annebelvisscher

Laatste nieuws

Zie ook