Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vriendin van Viktor Verhulst over relatie: 'Hier heb ik het lastig mee'

Sarah doet een boekje open over haar relatie met de Love Island-presentator.

Viktor Verhulst is sinds oktober 2020 happily in love met de knappe Sarah Puttemans. Hoewel de twee nooit problemen hebben in hun relatie, heeft Sarah het af en toe wel moeilijk met Viktors werk, zo vertelt ze openhartig aan Dag Allemaal.

Nooit ruzie

Sarah en Viktor zijn bijna twee jaar samen en zijn helemaal op elkaar ingespeeld. "We houden van de simpele dingen: of we nu in een chique hotel overnachten of in een mobilhome, in een tent of op een hard matras op de grond, we maken altijd plezier", weet de brunette te vertellen.

Waar veel stellen behoorlijk op elkaar kunnen foeteren tijdens een nachtje slapen op de grond, is dat bij Sarah en Viktor absoluut niet het geval. "Viktor is een heel gemakkelijk persoon, alles wat we doen is goed voor hem", aldus Sarah. "Er zijn nooit problemen tussen ons. Het is misschien moeilijk te geloven, maar wij maken nooit ruzie. Om de drie maanden hebben we een kleine discussie, maar meer rimpelingen zijn er echt niet.

Samenwonen

Hoewel het hartstikke goed gaat tussen de lovebirds, staat samenwonen voorlopig nog niet op de planning. "Ooit komt er wel een moment dat we samen een huis kopen, maar we vinden het nu fijn om rustig op te bouwen", legt Sarah uit. "In de week verblijf ik nu soms ook al bij Viktor."

Binnenkort zal Sarah het echter een tijdje zonder haar boyfriend moeten doen. Love Island staat namelijk op het punt om te beginnen, en dus zal presentator Viktor straks zeven weken naar het zonnige Spanje vertrekken. "Het zal heftig zijn om elkaar zo lang niet te zien", vertelt Sarah daarover. "Ik heb het er lastig mee, maar ik ga hem ginder wel een keer opzoeken." Lief!

Bron: LoveReality | Beeld: Temptation Island, Instagram