Zien: eerste sneak peek nieuw seizoen Love Island

Berichtje!

Berichtje! Het nieuwe seizoen van Love Island gaat bijna van start en wij kunnen niet wachten! Op 11 juli keert het liefdesprogramma terug bij Videoland en gaan twaalf singles op zoek naar de liefde. Videoland heeft alvast een kleine sneak peek van het nieuwe seizoen gedeeld.

Geldprijs

De presentatie van het nieuwe seizoen ligt dit keer in de handen van Holly Mae Brood en Viktor Verhulst. Twaalf singles reizen af naar een prachtige Spaanse villa om daar misschien wel de liefde te vinden. Wie wordt het liefdeskoppel van 2022 en gaat met de geldprijs van €25.000,- naar huis? Je ziet het vanaf 11 juli exclusief bij Videoland.

Hieronder kun je alvast een kleine preview van het nieuwe seizoen zien. Exciting!

Nieuw seizoen

In Love Island worden twaalf jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de liefde vinden tijdens hun “Zomer vol Liefde”. Het spraakmakende programma trekt naar het exotische Gran Canaria en zet zijn deuren opnieuw open voor een Nederlandse en Vlaamse cast.

Love Island is een productie van ITV Studios Netherlands voor Videoland en Steamz. Het nieuwe seizoen is vanaf 11 juli exclusief te zien bij Videoland. Spannend!

Beeld: Tom Cornelissen, YouTube

Laatste nieuws