Viktor Verhulst en vriendin Sarah Puttemans vieren bijzondere mijlpaal

Wat gaat de tijd toch snel.

Viktor Verhulst maakte begin dit jaar bekend niet langer single te zijn. De Temptation Island-presentator was namelijk al een tijdje samen met de knappe Sarah Puttemans. Enne, vandaag zijn ze alweer een jaar een koppel.

Mijlpaal

Sarah zet Viktor in het zonnetje op Instagram doormiddel van een zoetsappig kiekje. “1 jaartje met de allerliefste. Love you very much“, schrijft ze bij de schattige foto van haar en Viktor.

Monica Geuze en Love Islands Raphaëlla laten hartjes achter onder de foto. Ook Viktor reageert met drie hartjes onder het kiekje. Lief!

Meedoen aan Temptation Island

Viktor presenteert dit jaar samen met Monica het seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Grazia vroeg de presentator onlangs of hij zelf eens mee zou willen doen aan het programma.

“Ik zou zelf niet meedoen, maar ik begrijp wel dat er kandidaten zijn die mee willen doen”, begint hij. Viktor heeft hier een duidelijke reden voor. “Dat is gewoon mijn persoonlijke keuze. Dat betekent natuurlijk niet dat ik het niet begrijp dat anderen die keuze wel maken.”

De presentator vindt het belangrijk om zijn relatie voor zichzelf te houden. “Ik zou mijn relatie privé willen houden, dus ik zou dat niet op televisie willen uitzoeken”, stelt Viktor. “Maar dat is een keuze die iedereen voor zichzelf moet maken.” Aha!

Bron: HLN | Beeld: Instagram, Temptation Island

Laatste nieuws