Oeh: stapt Viktor Verhulst binnenkort in het huwelijksbootje?

'Je bent de dupe, Viktor.'

Viktor Verhulst is al een tijdje happy together met zijn vriendin Sarah Puttemans. De twee waren deze week samen te gast op een bruiloft. Enne, wellicht heeft het lot ervoor gezorgd dat ze zelf ook gaan trouwen. Gaat Viktor binnenkort ook op één knie voor zijn grote liefde?

Bruidsboeket

Viktor en Sarah waren eerder deze week te gast op de bruiloft van horeca-uitbater Vincent van Trier. En zoals dat traditioneel gezien op veel bruiloften gaat, gooit de bruid tijdens het grote feest haar bruidsboeket in het publiek. De vrouw die hem vangt is de eerstvolgende die gaat trouwen. Op dit feestje was dat ook het geval, en guess what? Sarah heeft het boeket gevangen!

Trouwplannen?

Hoe zit het eigenlijk met de trouwplannen van dit happy couple? Vol trots deelt Sarah een kiekje van het gevangen bruidsboeket in haar stories op Instagram. “Je bent de dupe, Viktor”, schrijft ze erbij, samen met een aantal lachende emoji’s. Echter, het lijkt er niet op dat de twee daadwerkelijk gaan trouwen op korte termijn, want ze sluit af met de hashtag #joke.

Viktor Sarah
Het bruidsboeket staat op tafel in huize Verhulst! (Beeld: Instagram @sarahputtemans)

De Verhulstjes

Een huwelijk staat voorlopig dus nog niet op de planning. Wat wél op de agenda staat, is een gloednieuw seizoen van De Verhulstjes. In alweer het derde seizoen zullen de levens van de familie Verhulst dan ook iets meer afzonderlijk te zien zijn. Viktor en Marie zijn al lang niet alleen meer alleen de-kinderen-van. Viktor timmert aan de weg als presentator en Marie is het nieuwe baasje van Samson. Daarnaast heeft Gert natuurlijk ook al zijn bezigheden: van tv-werk – zoals voor Dancing with the Stars – tot aan zingen en zijn Studio 100-werk. Heel lang hoef je niet meer te wachten, want het derde seizoen van De Verhulstjes verschijnt vanaf 10 mei al op Videoland.

Bron: Shownieuws | Beeld: 

Laatste nieuws