Jaaa! Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Love Island gaat beginnen

Berichtje!

Lees ook

We wachten met smart op het nieuwe seizoen van Love Island en hopen dan ook dat we niet lang meer hoeven te wachten totdat nieuwe singles de villa betreden. De makers van het programma hebben nu laten weten dat het nieuwe seizoen sneller komt dan je denkt!

Een maandje wachten

ITV Studio’s, de productiemaatschappij achter het programma, laat op Instagram weten dat de voorbereidingen in volle gang zijn. “Nog één maand en dan begint het nieuwe seizoen Love Island! De voorbereidingen zijn hier op kantoor en in de villa op Gran Canaria in volle gang. Heb jij er ook al zo’n zin in?”, schrijft ITV bij de foto.

Gemixt seizoen

Na het heerlijke seizoen met flink wat happy couples, hebben we een tijdje moeten wachten op een nieuwe lading knappe singles in Love Island. Een lange tijd was het onduidelijk of er een nieuw seizoen zou komen, maar inmiddels is the word out. 

Niemand minder dan Viktor Verhulst en Holly Brood zullen de presentatieklus van dit gloednieuwe seizoen op zich nemen. Enne, een Vlaamse en een Nederlandse presentator bij elkaar, wil natuurlijk maar één ding zeggen. Er komt weer een NL/BE seizoen! We can’t wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Love Island

Laatste nieuws

Zie ook