Selling Sunsets Mary doet boekje open over relatie Chrishell en G Flip

Zijn de twee nog bij elkaar?

De relatie tussen Selling Sunsets Chrishell Stause en haar lover G Flip is still going strong. In een interview laat Chrishells collega en bestie Mary Fitzgerald weten dat de twee erg gelukkig zijn samen.

Nieuwe relatie

Na haar kortstondige relatie met Jason Oppenheim wist Chrishell tijdens de reünie-aflevering van Selling Sunset haar fans te verbazen met het nieuws van haar nieuwe liefde. “Ik heb de laatste tijd veel doorgebracht met iemand die heel speciaal voor mij is. Their name is G Flip“, onthulde ze. Chrishell legde uit dat haar nieuwe vlam non-binair is, en hierom graag aangesproken wil worden met hen. “En hen is een extreem getalenteerde muzikant.”

Hoewel Chrishell en G Flip niet veel foto’s en video’s van elkaar delen op Instagram, reageren ze wel regelmatig op elkaars posts. Er is dan ook geen vuiltje aan de lucht in hun relatie, zo weet ook Mary Fitzgerald te bevestigen. In een aflevering van de talkshow Lorraine laat ze weten dat de tortelduifjes nog steeds happy together zijn. “Haar nieuwe partner is heel lief”, vertelt Mary over Chrishells nieuwe liefde. “En Chrishell ziet er heel, heel gelukkig uit.”

Kinderwens

In december lieten Chrishell en Jason weten als vrienden uit elkaar te zijn gegaan. “Jason was en is mijn beste vriend. En behalve dat onze ideeën voor het starten van een familie niet op één lijn liggen, zal de hoeveelheid respect en liefde die we voor elkaar hebben in de toekomst niet veranderen”, schreef de knappe realtor destijds op Instagram.

Chrishells nieuwe liefde G Flip wil daarentegen wel heel graag kinderen. “Ik zie absoluut kinderen in mijn toekomst”, vertelde de muzikant afgelopen mei in de People Every Day. “Op dit moment weten Chrishell en ik in welk stadium van ons leven we zitten. En we zijn daar heel transparant over.” Hen gaat verder: “Ik houd van kinderen. Ik werkte jarenlang als muziekleraar voordat ik sessiedrummer en daarna soloartiest werd.” Wanneer de twee graag kinderen zouden willen? Daar blijft G Flip vaag over: “In de toekomst.” Hmmm…

Bron: E! News | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws