Chrishell Stause doet boekje open over relatie met G Flip

De Selling Sunset-ster vertelt openhartig over haar kersverse liefde.

Chrishell Stause wist onlangs haar fans te verbazen door in de reünie-aflevering van Selling Sunset aan te kondigen dat ze een nieuwe relatie heeft met de non-binaire G Flip. Fans zijn blij, maar hebben ook veel vragen voor de beauty. En daarom geeft Chrishell via Instagram uitleg over haar nieuwe romance. 

Nieuwe liefde

Zo’n vijf maanden na haar breuk met Jason is Chrishell opnieuw happily in love. De gelukkige? Dat is niemand minder dan de Australische rapper G Flip. Tijdens de speciale reünie-aflevering van Selling Sunset bevestigde de realtor haar kersverse romance. “Ik heb de laatste tijd veel doorgebracht met iemand die heel speciaal voor mij is. Their name is G Flip“, onthulde ze. Chrishell legde uit dat haar nieuwe vlam non-binair is, en hierom graag aangesproken wil worden als hen. “En hen is een extreem getalenteerde muzikant.”

Meer context

Ondanks dat fans heel blij zijn voor de Netflix-ster, zijn mensen benieuwd naar meer context rondom deze switch in de liefde. Chrishell legt uit dat ze dit graag in de reünie had gegeven, maar het vanwege de lengte van de show niet mogelijk was. “We hebben zoveel gesproken, maar het moest allemaal ingekort worden tot een aflevering van 60 minuten”, begint ze. “Het is dus tijd om wat meer context te geven, want ik kan me voorstellen dat jullie dit willen weten.”

“Mijn relatie met G heeft mijn ogen geopend”, stelt de realtor. “Het gaat mij echt om de persoon, het gaat om het hart van diegene. G identificeert zich als non-binair, hen identificeert zich zowel als een vrouw als een man. Ik vind G een prachtige mix, dus dat is waarschijnlijk de reden dat we zo’n diepe connectie hebben.” 

Jason Oppenheim

Behalve de happy thoughts over de relatie tussen Chrishell en G Flip, wil ze ook benadrukken dat de band met ex-vriend Jason nog altijd goed is. “Jason en ik willen het beste voor elkaar. Ondanks dat Jason misschien niet openlijk spreekt over zijn date-leven, weet ik dat hij ook zijn beste leven leeft.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chrishell (@chrishell.stause)

Chrishell sluit haar bericht af door te zeggen dat ze zich gelukkig voelt. “Ik snap dat het nieuw en verwarrend voor jullie is, maar ik hoop dat jullie mij nog steeds zien als dezelfde persoon. Ik hou van het leven, ik ben gelukkig, dus maak je vooral niet druk om mij. Ik ben open minded en ik vind dat een prachtig iets.” 

Bron: Instagram, People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws