Dit is wat Selling Sunsets Chrishell Stause op een dag eet

Chrishell is dól op toetjes.

In Selling Sunset is te zien hoe Chrishell Stause van de ene bezichtiging naar de andere rent (met wat uitgebreide lunchsessies en boottripjes tussendoor of course). Wat de makelaar dan zoal op een dag eet? Dat zochten wij uit.

Chrishell Stause houdt er een druk leven op na als makelaar slash actrice slash kersverse vriendin van muzikant G Flip. Het is voor haar belangrijk om fit te blijven. Haar dagelijkse eetdagboek bestaat dan ook uit een heleboel vitaminen.

Ontbijt

De dag beginnen zónder een kop koffie? Dat is bij Chrishell onbekend. Wanneer zij wakker wordt, is een grote bak leut het eerste wat op haar lijstje staat. Daarna ontbijt ze graag met eieren, en dan het liefst met cheddar en peper. Wanneer de makelaar geen tijd heeft om ’s ochtends te kokkerellen, eet ze vaak een banaan of een eiwitreep.

Tussendoortjes

Als Chrishell tussen het ontbijt en de lunch door honger krijgt, gaat ze vaak voor een healthy tussendoortje. Geen koekjes boordevol suikers, maar gewoon een simpel stuk fruit. De makelaar is dol op mango, aardbeien, bosbessen, bananen en appels. Ook heeft ze altijd gedroogd fruit in huis.

Lunch

Chrishell luncht vaak met een bord vol groenten en vis. Haar favoriete groenten zijn broccoli, wortels en maïs. Kom maar door met die gezonde vetten en vitaminen!

Diner

’s Avonds eet Chrishell nogmaals warm, maar dan vaak met een vegetarische maaltijd. Ze is echter geen vegetariër, vertelt ze aan Women’s Health Mag. “Ik was vroeger jarenlang vegetariër, maar ik plak er nu geen label op. Ik probeer geen vlees te eten, maar ik zeg niet dat ik vegetariër of vegan ben. Ik houd van dieren, dus ik probeer wel bewust te eten.”

Wanneer Chrishells leven nogal hectisch is (en dat is het vrij vaak), zorgt ze ervoor dat ze altijd een vegetarische lasagne in de vriezer heeft liggen. Toch vindt ze het leuker om uit eten te gaan. Daar bestelt ze het liefst vis, sushi, pizza of pasta. Snappen wij.

Dessert

De realtor is dol op toetjes. Als ze uit eten gaat, mag een dessert niet ontbreken. “Er zijn twee dingen die ik altijd bestel: strawberry shortcake en pineapple upside down cake”, verklapt ze. Interesting!

Bron: Women’s Health Mag, NSMBL | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws