Winning Wednesday: 3x een Cotril-beachset t.w.v. €81,50

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. En aangezien het zonnetje zich steeds vaker laat zien – en we hopelijk steeds vaker op het strand te vinden zijn – mogen we 3 keer een beach beautypakket van Cotril t.w.v. €81,50 weggeven!

Zonnen maar

Wil je optimaal genieten van het zonnetje? Dan is het maar wat belangrijk dat je je huid en haar met de juiste zonproducten verzorgd. Cotril weet dat maar al te goed en heeft daarom diverse musthaves gelanceerd die je huid en haar beschermen en herstellen tijdens en na het zonnen. We hebben daarom een paar van onze favoriete zonproducten voor je op een rijtje gezet: 

BEACH instant beach water

Na een dagje strand zit ons haar vaak onder het zand en in de war. Gelukkig kun je je lokken makkelijk en snel ontwarren met Cotrils instant beach water. Dit ‘water’ maakt het dankzij een diepe en onmiddellijke werking mogelijk om in slechts enkele ogenblikken droog en gevoelig haar na blootstelling aan de zon te verzachten en ontwarren. 

€7 (15 ml)

BEACH hair & body shampoo

En als je dan toch onder de douche stapt, verzorg je lokken dan meteen met de BEACH hair & body shampoo van Cotril. Dankzij de mix van actieve ingrediënten beschermt het product het haar tegen zout, wind, chloor en zon. Ideaal als je de volgende dag weer de zon ingaat. 

€23,50 (300 ml)

BEACH after sun recovery mask

Je lokken, maar vooral je puntjes, kunnen helemaal in de zomer wel wat extra liefde gebruiken. Trakteer je haar na een dagje zonnen dan ook op het after sun recovery mask. Na slechts één minuut intrekken is je haar gevoed en gehydrateerd. 

€23,50 (200 ml)

Naast onze bovengenoemde favorieten bevat Cotrils Beachlijn ook een protective oil en protective lip balm.

Win, win, win

Kun je niet wachten om je huid en haar te verzorgen met bovengenoemde producten? Dan hebben we goed nieuws! We mogen namelijk 3 keer een fijn beachpakket t.w.w. €81,50 weggeven. Dit pakket bevat het volgende: 

  •  1x Cotril BEACH instant beach water t.w.v. €7 (15 ml)
  • 1x Cotril BEACH after sun protective oil for hair t.w.v. €19 (300 ml)
  • 1x Cotril BEACH hair & body shampoo t.w.v. €23,50 (300 ml)
  • 1x Cotril BEACh after sun recovery mask t.w.v. €23,50 (200 ml)
  • 1x Cotril BEACH protective lip balm t.w.v. €8,50 (4,8 gram)

Wil je kans maken op dit pakket? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Veel succes! 

We zien dat je al hebt deelgenomen aan deze actie.

Winning Wednesday: 3x een Cotril-beachset t.w.v. €81,50

Doe mee en maak kans!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 5 juli 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook