Noooo: déze realtor keert niet terug in Selling Sunset

Er klonken al een tijdje geruchten dat ze zou stoppen.

Het vijfde seizoen van Selling Sunset verscheen afgelopen april op Netflix en wij kunnen nu al niet wachten op het zesde seizoen. Wie we daarin helaas niet zullen zien, is Maya Vander. Dat laat de realtor weten aan Page Six.

Selling Sunset

Onlangs bevestigde Netflix dat er niet alleen een zesde seizoen van Selling Sunset aankomt, ook kunnen we rekenen op een zevende deel. Hoewel er nog niet veel duidelijk is over de nieuwe seizoenen, zullen we in ieder geval één van de makelaars moeten missen. Al een tijdje klonken er geruchten dat ze niet terug zou keren in de populaire serie, maar nu bevestigt Maya dit nieuws ook zelf. “Ik heb besloten om mijn contract niet te verlengen”, vertelt ze aan Page Six.

“Ik houd van de show en heb een geweldige tijd gehad, maar ik heb zin om me op de real estate market in Miami te richten”, gaat ze verder. “Ik wil me focussen op mijn familie en van kust naar kust vliegen is heel zwaar. De show is geweldig en ik houd van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om me op mijn groeiende business in Zuid-Florida te richten.”

Miskraam

Maya heeft een zware periode achter de rug. Vorige week liet de moeder van twee weten dat ze een miskraam heeft gehad, slechts zes maanden nadat ze beviel van haar doodgeboren zoontje.

“Ik heb een heel gekke week achter de rug”, schreef ze bij een foto van haar zoontje Aiden. “Een miskraam na 10 weken… na de doodgeboorte… maar mijn kinderen en mijn echtgenoot zijn absoluut mijn blessing en ik ben zo blij dat ik hun moeder mag zijn.” Vervolgens had ze een belangrijke boodschap voor haar volgers. “Geef de mensen om wie je geeft een knuffel en houd van ze. Don’t take things for granted.” En zo is het maar net!

Bron: Page Six | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws