Verdrietig nieuws: Selling Sunsets Maya verliest kindje

'Wat een regelmatige wekelijkse controle was, veranderde in een nachtmerrie'

Lees ook

Maya Vander heeft enorm verdrietig nieuws gedeeld op Instagram. De Selling Sunset-ster heeft haar kindje verloren, zo deelt ze met haar volgers.

‘Zwaarste dag van mijn leven’

“Gisteren was de zwaarste dag van mijn leven”, schrijft Maya op Instagram. De Selling Sunset-ster was 38 weken zwanger, maar heeft helaas een doodgeboorte gehad. “Ik heb er vaker van gehoord, maar nooit gedacht dat het mij zou overkomen. In plaats van een baby te baren, mag ik naar huis met een herinneringsdoos… Dit wens ik niemand toe.”

“Wat een regelmatige wekelijkse controle was, veranderde in een nachtmerrie waarvan ik me nooit kan voorstellen dat het mij zou gebeuren”, gaat Maya verder. Ook legt ze uit waarom ze dit verdrietige nieuws op social media deelt. “Aangezien mijn zwangerschap in de show te zien is, wist ik dat ik hierover moest posten.” Zo hoopt ze pijnlijke vragen over de uitgerekende datum te voorkomen. “You will always be in our heart baby Mason 💔💙”, sluit ze het bericht af.

Veel vrienden, volgers en collega's van Maya reageren vol medeleven onder de verdrietige post. Zo ook Selling Sunsets Chrishell Stause: “Dit is onvoorstelbaar. Het is moeilijk om woorden te vinden. Mijn hart doet pijn voor jou en je familie. Je bent omringd door zoveel liefde. Ik ben er voor jou en voor alles wat je nodig hebt.”

Nieuw seizoen

Een gloednieuw seizoen van Selling Sunset is sinds kort te zien op Netflix. Het vierde seizoen van de realityserie zal opnieuw een mix van stunning huizen, bijzondere mijlpalen en een hoop drama onder de makelaars bevatten. De castleden, bestaande uit Jason en Brett Oppenheim, Chrishell Stause, Christine Quinn, Mary Fitzgerald, Romain Bonnet, Heather Rae Young, Amanza Smith, Maya Vander en Davina Potratz, zijn allemaal weer te zien. Ook krijgen we dit seizoen twee nieuwe makelaars te zien, namelijk Emma Hernan en Vanessa Villela.

Na het derde seizoen is er een hoop veranderd in het leven van de makelaars. Zo onthulden Chrishell en Jason deze zomer dat ze een relatie hebben. “Chrishell en ik werden goede vrienden en het heeft zich ontwikkeld tot een geweldige relatie. Ik geef veel om haar en we zijn erg gelukkig samen”, zo onthulde Jason aan PEOPLE. Verder is Christine bevallen van een zoontje en staat er voor Heather een bruiloft op de planning. Genoeg om naar uit te kijken!

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook