Maya doet shocking onthulling: zo ‘nep’ is Selling Sunset eigenlijk

Is alle drama in het programma eigenlijk wel echt?

We kunnen urenlang kijken en genieten van Selling Sunset. De bizarre huizen, geweldige outfits en fancy feestjes: het is allemaal even fantastisch. Maarre, hoe echt is het eigenlijk allemaal?

Heel veel drama

Denken we aan het vierde seizoen van Selling Sunset? Dan denken we aan drama. Heel veel drama. In iedere scène kwamen de acties van Christine of de latest gossips over de andere makelaars aan bod. We smullen daarvan, maar is het eigenlijk allemaal wel echt?

In gesprek met The Domenick Nati Show laat Maya weten dat we niet alles in de serie moeten geloven. Zo onthult ze dat producers van de show regelmatig de woorden van de cast verdraaien om meer drama te creëren. Zo vertelt ze: “Ik merkte dingen in de show op die ik nooit heb gezegd. Op de een of andere manier kunnen ze woorden en zinnen aan elkaar plakken, wanneer je gezicht niet in beeld is. Ze kunnen een zin in elkaar zetten, waarbij het lijkt alsof ik dat zeg.” Say whay?!

‘Het hoort erbij’

Ondanks dat er complete zinnen werden gefabriceerd, is Maya hier totaal niet van geschrokken. “Het hoort bij een realityshow. De producers kunnen zoveel editen als ze willen, daar heb je niets over te zeggen.”

Of de beauty al iets kan zeggen over alle drama in het vijfde seizoen van de serie? Helaas niet. “Ik zal niet heel veel in beeld zijn in het vijfde seizoen”, stelt Maya die samen met haar gezin in Miami woont. “Mijn familie en werk in Miami is soms lastig te combineren met de opnames van de serie in LA.”

Bron: The Domenick Nati Show | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws