Christine Quinn claimt dat Selling Sunset-creator Adam DiVello haar vertelde om zelfmoord te plegen

O my...

We zijn inmiddels wel van Selling Sunsets Christine Quinn gewend dat ze geen blad voor de mond neemt. In de podcast Call Her Daddy doet de makelaar slash realityster dan ook enkele shocking onthullingen.

Zelfmoord plegen

Na vijf seizoenen Selling Sunset hebben we geleerd de opmerkingen van Christine Quinn met een flinke korrel zout te nemen. Toch zijn wij behoorlijk geschrokken van de onthullingen die de realtor onlangs deed in de Call Her Daddy-podcast van Alexandra Cooper. Christine beweert namelijk dat Selling Sunset-producer Adam DiVello haar eens heeft verteld om zelfmoord te plegen.

“We moeten kijken naar wat Adam DiVello allemaal heeft gedaan, hoe hij als persoon is. Er zijn klachten tegen hem ingediend. Meerdere klachten, en het is echt ziek”, begint Christine haar verhaal. “Hij heeft ooit eens tegen me gezegd dat ik van de trap moest vallen en zelfmoord moest plegen.”

Valse verhaallijn

Christine kan zich nog goed herinneren wanneer Adam dit tegen haar zei. Ze had net een interview gedaan, waarin ze de Selling Sunset-makers ervan betichtte hun ‘editing magic‘ te hebben ingezet om een valse verhaallijn over haar te vertellen. “Hij bedreigde me en schreeuwde tegen me. Er waren andere mensen in de buurt”, vertelt de makelaar over dit moment. “Hij hekelde me omdat ik te eerlijk was. Ik zei: ‘Dit is mijn echte leven en dit is niet gebeurd, dat weet jij.’ Vervolgens bleef hij tegen me schreeuwen.”

De makelaar diende een klacht tegen hem in, en dat was niet de enige. “Er was een andere klacht waardoor hij, tot op deze dag, geen voet op de set kan zetten met een van de vrouwen op kantoor vanwege wangedrag”, beweert Christine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CALL HER DADDY (@callherdaddy)

Manipuleren en lastigvallen

That’s not all, als we Christine mogen geloven. Ook andere producers van Selling Sunset zouden de vrouwen op de set manipuleren en lastigvallen om dramatische scènes te creëren. “Ik weet hoe het werkt. Ik neem wat de producenten zeggen niet persoonlijk op, maar nieuwe meiden die binnenkomen doen dat wel”, vertelt ze. “De producers doen er alles aan om de meiden op te winden.”

“Het is een door mannen gedomineerde industrie in de productiesector, waar ze vrouwen manipuleren, lastigvallen, mentaal martelen en intimideren”, vat de makelaar nog eens samen. Heavy!

Bron: US Weekly, Radar, Call Her Daddy | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws