Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oh nooo! Juvat Westendorp en Ruby zijn uit elkaar

Volgens Juvat waren Ruby en hij toch 'te verschillend'.

Vorig jaar liet Juvat Westendorp nog weten dolgraag in het huwelijksbootje te stappen met zijn vriendin Ruby Celine, maar helaas zullen er geen wedding bells klinken voor de twee. Het koppel is namelijk na een relatie van een jaar uit elkaar, zo laat de acteur weten aan RTL Boulevard na berichten van JuiceChannel.

Relatiebreuk

Eerder vandaag klonken er op Instagram-pagina JuiceChannel al geruchten dat er trouble in paradise zou zijn tussen Juvat en Ruby. De twee hadden namelijk beiden foto's van de ander van hun Instagram-feed verwijderd. Aan RTL Boulevard laat de acteur weten dat ze inderdaad 'al een tijdje' een punt hebben gezet achter hun relatie.

Volgens Juvat zijn Ruby en hij toch 'te verschillend', waardoor het niet meer werkte tussen de twee. Toch zou het stel nog wel goed door één deur kunnen. "We willen er niet te veel over kwijt", zegt hij tot slot.

Gek op elkaar

Onlangs mocht Grazia Juvat nog het hemd van het lijf vragen over zijn liefdesleven. Toen leek er nog geen vuiltje aan de lucht tussen hem en Ruby. “Het is dik aan, we zijn hartstikke gek op elkaar”, vertelde de verliefde acteur vorige maand. “Ik vind het heerlijk om verliefd te zijn, en het geeft me ook rust in mijn hoofd. Als je lang vrijgezel bent, kun je heel onrustig worden; ik in ieder geval wel. Ik vind het heel fijn om te weten dat er thuis iemand op mij zit te wachten. Zij geeft mij die rust.”

Wij wensen Juvat en Ruby beiden veel sterkte toe in deze verdrietige periode!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress