Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations René deelt groot nieuws over relatie

Dit zagen wij niet aankomen!

René is dit seizoen uitgegroeid tot een van de meest geliefde deelnemers in Temptation Island: Love or Leave. Hij is op de Dominicaanse Republiek om zijn relatie met Annebel op de proef te stellen. Maarre, het lijkt erop dat René al zijn antwoorden gevonden. Hij deelt dan ook groot nieuws met de andere mannen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Mededeling

In de aflevering die gisteren op Videoland verscheen, hebben de mannen in de villa een gemaskerd feestje. Terwijl het feest, samen met de acht overgebleven single vrouwen, in volle gang is, vraagt René de aandacht van de mannen. Hij verzamelt Whitney, Ivo en Antonio bij de bar omdat hij iets te vertellen heeft.

Niemand anders

"Ik heb iets dat ik even met jullie wil delen", begint Hij. "Ik vind jullie stuk voor stuk hartstikke leuk en knap, ik heb echt een gezellige tijd gehad. Daar wil ik jullie ook voor bedanken. Sommigen hebben mij echt dingetjes bijgeleerd." René is het proces volledig aangegaan en dat heeft erin geresulteerd dat hij nu de antwoorden op zijn vragen heeft gevonden. "Ik ben hier écht tot het besef gekomen dat er voor mij niemand anders is", zegt hij over zijn relatie met Annebel.

Wedding bells

Vervolgens zorgde René ervoor dat zijn populariteit opnieuw een boost kreeg, door te vertellen dat hij van plan is een aanzoek te doen. "Ik ben van plan om Annebel ten huwelijk te vragen bij het laatste kampvuur!” Voor de camera legt hij nog eens uit waarom Annebel voor hem the one is. “Ik zie geen reden om het níét te doen. We hebben het zo goed voor elkaar, ik merk dat ik ook na vijf jaar nog steeds kriebels krijg als ik haar zie, en ik mis haar enorm. Ik wil gewoon verder met Annebel.” Ahw!

Bron: Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen