Temptations Annebel doet boekje open over kritiek op uiterlijk

'Ik zou zelf nooit mensen veroordelen op hun uiterlijk', stelt Annebel.

Lees ook

De Friese Annebel is een opvallende verschijning in Temptation Island: Love or Leave. De beauty kreeg dan ook, vanaf het moment dat de koppels werden onthuld, te maken met een hoop vooroordelen over en commentaar op haar uiterlijk. Nu de serie in volle gang is, komen veel kijkers echter terug op hun mening.

Vooroordelen

In gesprek met Brandpunt doet Annebel een boekje open over de vooroordelen die ze altijd krijgt. “Ik woon in Friesland en met mijn lange haar en make-up val ik op daar”, vertelt ze. “Ik ben het gewend dat mensen een vooroordeel over me hebben. Vaak wordt er gedacht: dat zijn alleen maar simpele en domme mensen.”

Mening bijgesteld

Nu ze te zien is in Temptation Island krijgt Annebel opnieuw met dergelijke vooroordelen te maken. Toch hebben veel mensen hun mening bijgesteld na verloop van tijd. “Ik krijg ook vaak berichtjes op Instagram waarin mensen zeggen: ‘zo stom, ik dacht dat je een dom blondje was maar je bent een hartstikke leuke meid’. Dat voelt dubbel”, geeft de beauty toe. “Het is een lief compliment, maar ik blijf zo’n vooroordeel gebaseerd op iemands uiterlijk raar vinden.”

Lipfillers

Vooral over haar lipfillers hadden mensen online veel te zeggen. “Daar heb ik mezelf even rot over gevoeld”, geeft Annebel toe. “Ik zou zelf nooit mensen veroordelen op hun uiterlijk.” Desondanks is ze zelf ook van mening dat het wellicht een beetje too much was op dat moment. “Eerlijk, toen ik mezelf op televisie zag dacht ik: het lijken ook net twee knakworsten. Ik ben wel zo nuchter dat ik daar om kan lachen”, stelt ze.

“Voor de opnames had ik mijn lippen opgespoten. Ze waren super dik door de zwelling en warmte”, legt ze uit. “Ik heb de fillers er na de opnames uit laten halen, maar dat was mijn eigen keuze. Het had niks te maken met de reacties.”

Bron: Love Reality | Beeld: Tom Cornelissen

Laatste nieuws

Zie ook