Winning Wednesday: 3x een haarverzorgingspakket van JOHN FRIEDA t.w.v. €38,97

Doe mee en maak kans op een prachtig Vibrant Shine-pakket van JOHN FRIEDA.

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Dit keer mogen we 3x een heerlijk haarverzorgingspakket van JOHN FRIEDA t.w.v. €38,97 weggeven. 

Haarverzorging

Een goede haarverzorging, is het halve werk. Iets wat JOHN FRIEDA maar al te goed weet. Het haarverzorgingsmerk levert wereldwijd dan ook pareltjes van haarproducten, en komt continu met nieuwe producten en trends die elke haarwens vervullen. 

Met de Vibrant Shine-haarverzorgingslijn heeft het merk wederom een beauty musthave gelanceerd. 

Vibrant Shine

Jawel, JOHN FRIEDA heeft weer een nieuwe, fijne haarverzorgingslijn gelanceerd. De Vibrant Shine-lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en 3-in-1 spray die het haar direct glans geven. 

In de Vibrant Shine-formule zitten gepatenteerde micro-glansboosters die de kleur en de lichtreflectie van het haar van binnenuit versterken. En de Vibrant Shine-producten versterken de kleur van zowel natuurlijk als gekleurd haar. De drie producten zijn op zichzelf effectief, maar samen zorgen ze voor maximale glans en verbluffende levendigheid zonder het haar te verzwaren. Ze zijn vegan friendly en vrij van parabenen en sulfaten. Worden we blij van!

Win, win, win

Kun je niet wachten om je lokken te verzorgen met de haarproducten uit de Vibrant Shine-lijn? Snappen we. Grazia mag daarom drie haarverzorgingspakketten van JOHN FRIEDA weggeven met daarin: de Colour Shine Shampoo t.w.v. €11,99, de Colour Shine Conditioner t.w.v. €11,99 en de 3-in-1 Shine Spray t.w.v. €14,99. Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes! 

 [mail-and-win title=”Winning Wednesday: 3x een haarverzorgingspakket van JOHN FRIEDA t.w.v. €38,97″ description=”Doe mee en maak kans! ” ended_at=”14-51-2022″ questions=”%5B%22Why%20do%20you%20like%20ola%20Icecream%22%5D” ]

Deze actie loopt tot en met dinsdag 14 juni. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Beeld: JOHN FRIEDA 

Laatste nieuws

Zie ook