Kraantje Pappie over samenwerken met Yolanthe: ‘Ze is een superster’

'Ze speelt goed en is professioneel.'

Lees ook

In Fuck de Liefde 2 zien we volop bekende gezichten voorbijkomen. Zo ook Kraantje Pappie, die zijn microfoon voor de gelegenheid heeft omgeruild voor een acteerrol. In gesprek met Playboy doet de rapper een boekje open over zijn ervaringen én die zoenscène met Yolanthe.

Acteren

Hoe kwam hij eigenlijk op het idee om te gaan acteren? “Ik was voor deel 1 van F*ck de Liefde gevraagd, alleen toen ging het agendatechnisch niet”, deelt de rapper. “Toen ze me voor deel 2 weer checkten, kon ik. Ik vond de cast leuk en ik wilde uitzoeken of ik kon acteren, of het iets voor me was.” Hij vervolgt dat hij niet megazenuwachtig was om zijn acteerdebuut te maken, maar dat hij zich wel afvroeg hoe het voor Yolanthe, zijn tegenspeelster, zou zijn. “Voor mezelf vond ik het dus niet zo spannend, ik dacht eerder: is dat niet kut voor Yolanthe? Zo van, we stoppen er even een bekende rapper in?”

“Toen ik haar zag, zei ik: ‘Hoi, ik ben Alex, ik kom een rol spelen en we moeten ook zoenen.’ Ze zei: ‘Het wordt een topdag, we hebben leuke scènes, laten we die zo samen doornemen.’ Yolanthe is een superster. Ze speelt focking goed en is professioneel.”

Zoenen met Yolanthe

Kraantje Pappie speelt rapper Mooie Max: een nieuwe cliënt van Bo (gespeeld door Yolanthe). Mooie Max krijgt een oogje op Bo en dat betekende dat Yolanthe en Kraantje Pappie samen ook een zoenscène moesten opnemen. Hoe beviel dat Alex eigenlijk? “Die zoenscène voelde als autorijden: let op je spiegels, binnenspiegel, buitenspiegel, let op je houding, ja, nú die kus. Het was zo technisch, ik had niet het idee dat ik even lekker stond te zoenen.”

In de nieuwste Playboy vertelt Kraantje Pappie meer over zijn carrière, de liefde voor Groningen en het vaderschap. Donderdag in de winkel.

Bron: Playboy | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook