Hoe schattig: zo zag Kraantje Pappie er vroeger uit

Wat lijkt hij veel op dochter Maeve!

Lees ook

Kraantje Pappie domineert tegenwoordig menig podium en schudt daar zijn wilde haardos altijd flink los. Hoewel wij Kraan niet kennen zonder dit haar, ging hij vroeger heel anders door het leven. En wat blijkt: toen had hij ook al zijn goede looks!

Gekamd haar en een tuinbroek

Kraantje Pappie, oftewel Alex van der Zouwen, heeft nu een wilde krullenbos, maar dit was vroeger heel anders. Toen ging de rapper met korte haren door het leven. Op zijn Instagram deelt hij een schoolfoto van een wel heel jonge Kraan samen met zijn zusje. Hier zien we een hele andere kant van de rapper, met gekamd haar en een tuinbroek. Cute!

kraantje-pappie

Slecht nieuws voor de liefhebbers van zijn lange haren. Door de foto heeft Kraan namelijk inspiratie opgedaan voor zijn volgende kappersafspraak. Bij de foto schrijft hij: “Ik moet terug naar dit kapsel.” Ach, het zal hem ongetwijfeld goed staan.

Maeve

Wie Kraan op Instagram volgt, heeft vast weleens zijn dochter voorbij zien komen. Samen met vriendin Sarah zijn ze de trotse ouders van Maeve. Ondanks dat Maeve (nog) niet de wilde haardos van haar vader heeft gekregen, zien we al wel veel overeenkomsten. Vooral met de foto van jonge Kraan.

Zo heeft Maeve dezelfde ondeugende blik als haar vader, en lijken ze dezelfde glimlach te hebben. We zijn benieuwd of ze de lange lokken van Kraan nog gaat krijgen, maar ook zonder lijken de twee als twee druppels water op elkaar.

Bron: Instagram @kraantjepappie | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook