De Bachelors Fabrizio onthult met hoeveel dames hij intiem is geweest

'Ik denk dat de mensen veel spectaculairdere cijfers verwachten', aldus Fabrizio.

Lees ook

In De Bachelor België wilde Fabrizio Tzinaridis een meer kwetsbare kant van zichzelf laten zien en afrekenen met zijn reputatie als Temptation Island-verleider. Hij bouwde een band op met de laatste drie overgebleven dames en deelde het bed met hen. Stiekem zijn wij dan ook benieuwd met hoeveel dames hij intiem is geweest. De bachelor himself onthult dat nu. 

Recordaantal bedpartners

In de rubriek ‘Het recordboek‘ gaan de Vlaamse Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee op zoek naar de man met de meeste bedpartners. Een van de kanshebbers was Fabrizio, zo dachten de radio-dj’s. Een belletje naar de voormalig bachelor levert echter weinig spannend nieuws op. “Ik denk dat de mensen veel spectaculairdere cijfers verwachten”, geeft Fabrizio toe.

Aan welk getal we dan moeten denken? Tien? Twintig? “Om heel eerlijk te zijn, ben ik op een gegeven moment gestopt met tellen. Ik vond het een beetje kinderachtig om zo’n lijst te gaan bijhouden”, legt Fabrizio uit. Presentator Maarten probeert echter een getal te ontsleutelen. “Is het nog onder de honderd?” vraagt hij. “Het is geen honderd alleszins. Sowieso niet. Het is wel meer dan vijftig”, antwoordt de knappe bachelor. Aha!

Negatieve reacties

Nadat duidelijk werd dat Fabrizio niet alleen met De Bachelors Sanne, maar ook met Margaux en Madieke het bed in was gedoken, kreeg hij veel kritiek te verduren. In gesprek met Grazia zegt Fabrizio daarover: “Ik vind het een beetje spijtig dat dit is wat mensen is bijgebleven. Ik was daar 31 dagen met die vrouwen en logischerwijs begint er dan iets te bloeien en ga je denken: hoe zou dat zijn? Ik ben een gezonde man van dertig jaar, als er dan een knappe vrouw in lingerie naast je komt liggen en je begint te knuffelen, zonder camera’s erbij, dan gebeuren die dingen.”

Of de bachelor er spijt van heeft dat hij deze intieme nachten met de buitenwereld heeft gedeeld? “Ik had mezelf een hoop misère kunnen besparen als ik met de dames had afgesproken om het niet te vertellen. Maar juist omdat ik gevoelens had naar Madieke toe, wilde ik me verantwoorden”, licht hij toe. “Ik was het niet verplicht, want ik had geen relatie met haar. Maar ik wilde eerlijk zijn, en het is juist die eerlijkheid die me in een lastig pakket heeft gebracht.”

Bron: LoveReality, Grazia (Jill Waas) | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws

Zie ook