Aha: zo zit het tussen Fabrizio Tzinaridis en De Bachelors Roos

In een exclusief interview met Grazia vertelt Fabrizio over zijn band met de blondine.

Lees ook

Sinds zijn deelname aan De Bachelor ligt het leven van Fabrizio Tzinaridis onder een vergrootglas. Op verschillende juice-kanalen klonken er geruchten over een romance tussen Fabrizio en Roos – die eerder meedeed aan De Bachelor. Maar wat is hier eigenlijk van waar? 

Geen relatie

Fabrizio eindigde zijn Bachelor-avontuur door de liefde aan Madieke te verklaren. De twee zetten hun romance in Nederland en België verder voort, maar uiteindelijk besloten de twee toch niet aan een relatie te beginnen. Of Fabrizio op dit moment een relatie heeft? Daar lijkt het niet op. 

“Ik ben single en op dit moment met niemand serieus aan het daten”, vertelt hij in een exclusief interview met Grazia. “Met Madieke is het niets geworden. We hadden al naar elkaar uitgesproken dat die laatste roos niet per se betekende dat we vanaf dat moment een koppel waren. We wisten dat het thuis pas zou beginnen. Daar zouden we elkaar echt leren kennen, zonder dat er andere vrouwen in het spel waren.”

Nieuwe romance

“Terug in België kwam mijn drukke leven al heel snel naar boven. Madieke ging daar op zich goed mee om: ze had superveel begrip en gaf me de ruimte. Maar waar het gevoel bij haar intenser en sterker werd, nam het bij mij af”, legt Fabrizio uit. Er kwam een einde aan de romance tussen de twee en niet veel later werd Fabrizio volgens juice-kanalen gespot met Roos. 

Maarre, kloppen die geruchten wel? “Ik ken Roos, en ik zie haar af en toe, maar ik zou het zeker geen daten willen noemen”, stelt Fabrizio. “Ik zie wel meerdere dames en heb sowieso meer vriendinnen dan mannelijke vrienden.” Duidelijk! 

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: Jasper Suyk, De Bachelor België

Laatste nieuws

Zie ook