Fabrizio Tzinaridis reageert op kritiek rondom intieme dates in De Bachelor

De bachelor doet een boekje open in een exclusief interview met Grazia.

Lees ook

Het was niet de Nederlandse, maar de Vlaamse Bachelor waar íedereen de afgelopen weken over sprak. Grazia blikt exclusief terug met Fabrizio Tzinaridis, die de harten van meerdere dames op hol bracht en vervolgens bakken kritiek over zich heen kreeg. 

Drie dates

Het duurde even, maar uiteindelijk wist Fabrizio drie dames uit te kiezen voor een final date. Sanne, Margaux en Madieke mochten 24 uur doorbrengen met Fabrizio om te ontdekken of er een romantische klik aanwezig was. Iedere date was even gezellig, zo ondervond ook Fabrizio. Hij beleefde met alle drie de dames een intieme nacht – iets wat bij veel kijkers thuis in het verkeerde keelgat schoot. 

Logische keuze

We spraken Fabrizio himself over alle negatieve reacties die hij hierover ontving. “Ik vind het een beetje spijtig dat dit is wat mensen is bijgebleven”, begint Fabrizio. “Ik was daar 31 dagen met die vrouwen en logischerwijs begint er dan iets te bloeien en ga je denken: hoe zou dat zijn? Ik ben een gezonde man van dertig jaar, als er dan een knappe vrouw in lingerie naast je komt liggen en je begint te knuffelen, zonder camera’s erbij, dan gebeuren die dingen.” 

Eerlijk gebleven

Of de bachelor er spijt van heeft dat hij deze intieme nachten met de buitenwereld heeft gedeeld? “Ik had mezelf een hoop misère kunnen besparen als ik met de dames had afgesproken om het niet te vertellen. Maar juist omdat ik gevoelens had naar Madieke toe, wilde ik me verantwoorden”, licht hij toe. “Ik was het niet verplicht, want ik had geen relatie met haar. Maar ik wilde eerlijk zijn, en het is juist die eerlijkheid die me in een lastig pakket heeft gebracht.” 

In de nieuwste Grazia lees je het hele interview met Fabrizio Tzinaridis over zijn Bachelor-avontuur. Want hoe is zijn contact met de dames nu? En heeft hij inmiddels al een nieuwe liefde in zijn leven? Vanaf 25 mei in de winkel! 

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: De Bachelor België

Laatste nieuws

Zie ook