De Bachelors Madieke doet boekje open over tijd met Fabrizio na de finale

Wat is er na de finale gebeurd?

Lees ook

Madieke kreeg de laatste felbegeerde roos in De Bachelor: België. De Nederlandse beauty leek een match made in heaven met Fabrizio, maar helaas bleek een maand na de finale dat een relatie er toch niet in zat. In gesprek met LINDA. doet Madieke nu een boekje open over die periode.

Niet verliefd

Madieke en Fabrizio verlieten Griekenland met vlinders in hun buik. Echter bleken die eenmaal terug in Nederland en België al snel helemaal weg te fladderen. Vier weken na de finale was hun relatie namelijk alweer ten einde. “Fabrizio en ik zijn niet meer samen”, bevestigt Madieke in gesprek met LINDA. In het blad blikt ze terug op de periode na de finale. “Nadat ik de laatste roos van hem kreeg, ben ik met hem meegegaan. De drie weekenden die daarop volgden hebben we afgesproken, maar het gevoel werd steeds minder”, legt ze uit. En dat was helaas van beide kanten zo. “Fabrizio vertelde me dat hij niet verliefd op mij was.”

Geen gebroken hart

Omdat de twee nog maar amper samen waren, was van een gebroken hart gelukkig nog geen sprake. “Het was te kort voor een gebroken hart en je bouwt door zo’n programma toch een muurtje om je heen”, aldus Madieke. “Natuurlijk was het jammer en ik had het wel langer willen proberen, maar ik was vooral dankbaar en opgelucht dat hij me niet aan het lijntje hield. Hij was eerlijk en oprecht en als het gevoel er niet is, dan is het er niet.”

Droomleven

Inmiddels is Madieke weer helemaal happy, en ze kan het nog goed vinden met de bachelor. “Ik ben goed met Fabrizio bevriend”, vertelt ze. En ook de rest van haar leven heeft ze goed op orde. “Ik doe alles wat ik ooit wilde doen. Heb niet veel nodig om fijn te kunnen leven. Ik zie mijn vrienden en familie vaak, maak superveel schilderijen, heb leuke samenwerkingen en maak mooie reizen. Ik leef het leven van mijn dromen.”

Bron: Love Reality | Beeld: De Bachelor: Bëlgie

Laatste nieuws

Zie ook