Drama incoming: Selling Sunsets Christine Quinn is niet van plan de show te verlaten

En dat terwijl er geen plek meer voor haar is bij The Oppenheim Group.

Lees ook

Als iets Selling Sunsets Christine Quinn niet vreemd is, is het wel drama uitlokken. Ze ging echter zo ver dat ze momenteel niet meer in dienst is bij The O-group. Voor de blondine betekent het echter niet het einde van Selling Sunset. Ze is gewoon van plan om onderdeel uit te blijven maken van de Netflix-hit. En honesty, we hadden ook niets anders verwacht van de zelfbenoemde boss bitch.

Het einde van een tijdperk

Met haar tactloze ‘grappige’ uitspraken maakte Christine Quinn zich niet bepaald populair bij haar collega’s. En met haar omkoping gooide ze ook de ruiten in bij baas Jason Oppenheim – je weet wel: dat moment waarop ze 5.000 dollar betaalde aan een cliënt opdat-ie niet met Emma in zee zou gaan. Het resulteerde erin dat ze haar werkzaamheden voor the Oppenheim Group moest neerleggen. Fans vroegen zich daarom af of ze Christine nog gaan terugzien in een nieuw seizoen van Selling Sunset. En het lijkt erop van wel.

Niet het einde van Selling Sunset

Hoewel Jason, én Chrishell én Mary én Heather, klaar zijn met Christine, is Christine nog niet klaar met Selling Sunset. Ja, haar carrière bij de makelaardij is misschien voorbij, maar ze verwacht dat hetzelfde niet geldt voor haar tv-carrière, zo vertelt ze aan de website Tyla.

“Ik werk niet langer voor the Oppenheim Group, ik heb mijn contract opgezegd zodat ik mijn makelaarslicentie kan overdragen aan mijn bedrijf RealOpen.com. Ik werk dus op geen enkele manier voor the Oppenheim Group. De show is echter een andere entiteit. Dat is Netflix en dat is televisie waar ik altijd van hou en waar ik altijd deel van zal uitmaken.”

Met andere woorden: Christine heeft nu haar eigen makelaarsbedrijf – dat ze blijkbaar uit de grond heeft gestampt met (de miljoenen van) hubby Christian – én ze wil deel uit blijven maken van Selling Sunset. “Ik zou Selling Sunset nooit verlaten tenzij het erop neer zou komen dat ik niet meer mijn eigen waarheid kan vertellen en niet meer in staat zou zijn om mijn zakelijke inspanningen te promoten. Fans have not seen the last of me yet.

Bron: Tyla | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws

Zie ook