Oude video van zingende Selling Sunset-Christine Quinn duikt op

Christine, is that you?

Miljoenenvilla's verkopen op torenhoge hakken en in ultrastrakke outfits kan ze als geen ander, maar wist je dat Selling Sunsets Christine Quinn nog een talent heeft? Op Twitter dook onlangs een oude video van de realtor op waaruit blijkt dat ze bijzonder goed kan zingen!

Selling Sunset

Christine Quinn en drama, die twee zijn onlosmakelijk verbonden. Al sinds het eerste seizoen van Selling Sunset smullen we van over the top outfits, haar facial expressions en haar snappy comments. Waar ze in de eerste seizoenen nog de queen van The Oppenheim Group was, lijken de rollen in het recente vierde seizoen omgedraaid. Veel van de andere realtors, waaronder Chrishell, Mary en newbie Emma, hebben het gehad met Christine en laten dat duidelijk merken.

Verleden van Christine

Met de komst van Emma kregen we gelijk een kijkje in het verleden van Christine. Zo is er in het verleden behoorlijk wat drama gebeurd tussen de twee blondines. Volgens Christine ging Emma er met haar boyfriend vandoor, met wie ze zelfs verloofd was. Aan de andere kant vertelt Emma dat ze niet eens wist dat Christine met dezelfde jongen datete, laat staan dat ze verloofd waren. Ook veel van de andere Selling Sunset-dames hebben zo hun twijfels over deze verloving van Christine.

Onlangs kregen we opnieuw een glimp in het verleden van Christine. Op Twitter is namelijk een oude video van de realtor opgedoken, waarin ze aan het zingen is. Samen met een vriendin zingt ze She Will Be Loved van Maroon 5. “Obsessed met de Christine van vroeger die in haar comfies aan het zingen is”, schrijft de zanger die de video op Twitter plaatste. Enne, wij moeten toegeven: the girl can sing!

Singing Sunset

Wij zijn duidelijk niet de enigen die verbaasd zijn over het zangtalent van Christine. “The range!“, schrijft iemand op Twitter. “Dit… is best goed??”, laat een ander weten. Andere fans hebben een behoorlijk goed idee voor Netflix: “Petitie om een musical episode van Selling Sunset te maken.” Enne, daar is ook al een naam voor. “Singing Sunset. Komt naar Netflix in het voorjaar van 2022.” Wij zijn voor!

Bron: NSMBL | Beeld: BrunoPress | Video: Twitter

Laatste nieuws