Selling Sunset seizoen 4 was ‘buitengewoon pijnlijk’ voor Christine Quinn

De realtor kampte met een posttraumatische stoornis tijdens de opnames van de serie.

Lees ook

Christine Quinn is zonder twijfel het middelpunt van alle drama in het vierde seizoen van Selling Sunset. Ondanks dat het lijkt alsof Christine smult van alle drama, is dit heus niet altijd waar. In gesprek met ET Canada laat de realtor zelfs weten dat ze na de opnames van het vierde seizoen kampte met een posttraumatische stressstoornis.

Postnatale depressie

Alle drama rondom de veelbesproken ex van Christine, Heather en Emma zorgde voor veel drama. Maar dat was niet alles, in het vierde seizoen werden er ook behoorlijk wat oude koeien uit de sloot gehaald en was Christine keer op keer het middelpunt van alle drama. Ook al was ze niet in beeld, dan was Christine alsnog het onderwerp van het gesprek.

Christine is niet vies van een beetje sensatie, maar liet onlangs in gesprek met ET Canada weten dat dit vierde seizoen haar enorm zwaar is gevallen. “Ik was zwanger en had bovendien een postnatale depressie. Ik heb mijn best gedaan met de emoties waar ik toen mee te maken had en waar ik nu nog steeds mee te maken heb”, stelt ze.

‘Buitengewoon pijnlijk’

Naar eigen zeggen hadden de andere ladies van The Oppenheim Group maar weinig begrip voor haar situatie. “Ze grapten over het feit dat ik wel eens te laat was, wat zo was omdat ik paniekaanvallen had en me zorgen maakte over mijn zwangerschap”, vertelt ze. De andere dames in het programma leken zich met z'n allen tegen Christine te keren, wat voor Christine als 'een slangenkuil' heeft aangevoeld.

“Het was buitengewoon pijnlijk gezien het proces dat ik heb doorgemaakt”, sluit Christine vervolgens af. Heavy!

Bron: ET Canada | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook